Trial | Cadac TheModus

Haal meer uit Revit met Cadac TheModus

Meld u nu aan Meer over TheModus

Benieuwd wat Cadac TheModus voor uw bedrijf kan betekenen? Test het zelf met onze uitgebreide trial. Gedurende drie maanden krijgt u de kans om Cadac TheModus volledig kosteloos uit te proberen.

De populariteit en mogelijkheden van BIM zijn enorm gegroeid. De bouwsector maakt meer en meer gebruik van slimme modellen. Hier is het essentieel om de juiste verantwoordelijkheden bij de juiste personen neer te leggen en het proces van concept tot en met exploitatie optimaal te faciliteren.

Autodesk Revit is populaire BIM-software. Binnen de verschillende fasen van ontwerp tot bouw tot beheer, zetten diverse partners in de bouwketen Revit in als ontwerptool om krachtige modellen tot stand te brengen. Echter sluit Revit niet altijd aan op de behoeften van ontwerpers, studiebureaus, bouwers en beheerders. Zeker voor specifieke technieken zoals luchtkanalen, riool, CV en electra schieten de tools vaak tekort. 

Als BIM-specialist en digital enabler, heeft Cadac enkele jaren geleden de software Cadac TheModus Suite ontwikkeld. Een bewezen oplossing, die u in staat stelt om iedere fase van het bouwproces sneller, efficiënter en met minder kosten te doorlopen.

Voordelen van de trial:

  • Test TheModus uit op uw projecten. Dankzij de lange doorlooptijd van de trial heeft u de kans TheModus toe te passen op uw project(en).
  • Oordeel zelf over de ROI. Ontdek de optimalisatie in uw werkmethodiek en maak een gegronde beslissing.

Deze product-trial heeft (vooralsnog) een doorlooptijd van een acht-tal weken en deelname kost eenmalig €200,00. Tijdens de product-trial is uw TheModus licentie drie maanden (waarde van €1.000,-) gratis. 

Test TheModus drie maanden gratis. Benieuwd wat Cadac TheModus voor uw bedrijf kan betekenen? Test het zelf met onze uitgebreide trial. Gedurende drie maanden krijgt u de kans om Cadac TheModus volledig kosteloos uit te testen. Tijdens deze periode kunt u rekenen op een sterke begeleiding van Cadac. Door middel van wekelijkse webinars en Q&A-sessies leren wij u de tips en tricks van Cadac TheModus. 

Na de gratis trial methode van 3 maanden, kunt u uw trial negen maanden verlengen waarbij u het meest uitgebreide pakket van TheModus tegen een zeer gereduceerd tarief kunt gebruiken. Maakt u gebruik van deze actie? Dan betaalt u maar 25% van een jaarlicentie voor Cadac TheModus Suite Ultimate

Vier thema’s worden besproken tijdens acht wekelijks terugkerende webinars.

Vrijdag 14 februari om 14:00 Introductie Cadac TheModus deel 1
Vrijdag 21 februari om 14:00 Introductie Cadac TheModus deel 2
Vrijdag 28 februari om 14:00 Electrofunctionaliteiten & -hulpmiddelen deel 1
Vrijdag 6 maart om 14:00 Electrofunctionaliteiten & -hulpmiddelen deel 2
Vrijdag 13 maart om 14:00 Werktuigbouwfunctionaliteiten & -hulpmiddelen deel 1
Vrijdag 20 maart om 14:00 Werktuigbouwfunctionaliteiten & -hulpmiddelen deel 2
Vrijdag 27 maart om 14:00 Algemeen Q&A moment, verdere uitleg deel 1
Vrijdag 3 april om 14:00 Algemeen Q&A moment, verdere uitleg deel 2

Meld u nu aan

Deel evenement

Trial | Cadac TheModus

Haal meer uit Revit met Cadac TheModus

Meld u nu aan

Datums & locaties

Eerstvolgende sessie
14 februari 2020

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap