Naar hoofdinhoud

Webinar | PLM Insights Series

Door product lifecycle management (PLM) te integreren in uw werkprocessen krijgt u de controle terug over iedere fase van de levenscyclus van uw product. De PLM Insights Series geeft u een inkijkje in de voordelen van de implementatie van een PLM-systeem.

Datum Starttijd
donderdag, 4 november 2021 09:30
Direct aanmelden

PLM-experts Flip van Erk en Vincent Delabie gaan in vier webinars van 45 minuten dieper in op verschillende PLM-domeinen, waaronder New Product Introduction, Change Management en Quality Management.

Donderdag 16 september om 09:30 | PLM: Algemene positionering 

Gedurende dit webinar gaan we in op de algehele positionering van Autodesk Fusion 360 Manage in de standaard IT-omgeving van het gemiddelde productiebedrijf. We richten ons op de pijn van de klant en vertalen dit naar de voordelen die gecreëerd kunnen worden door de inzet van Autodesk Fusion 360 Manage.

Donderdag 7 oktober om 09:30 | PLM: New Product Introduction 

Bedrijven die succesvol zijn in het lanceren van een product binnen de afgesproken tijd en budget hebben vaak één ding gemeen; duidelijke afspraken waarin is vastgelegd wie verantwoordelijk is voor welke taak tijdens de productontwikkeling. Een dergelijk proces wordt ook wel New Product Introduction (NPI) genoemd. Dit proces kan voor ieder bedrijf anders zijn maar in de basis worden alle handelingen beschreven die uitgevoerd moeten worden en in welke volgorde. Duidelijke afspraken zijn een begin, maar hoe zorg je ervoor dat het proces ook te managen is? In dit webinar bespreken we de voordelen van een optimaal NPI-proces met Autodesk Fusion 360 Manage.

Donderdag 21 oktober om 09:30 | PLM: Change Management 

Met een optimale implementatie van een Change Management-proces worden alle wijzigingen die plaatsvinden tijdens een productlevenscyclus beheerd en gecontroleerd. Het is daarom een belangrijk onderdeel voor het laten slagen van een volledige PLM-implementatie. Ook in dit webinar beginnen we met het uitlichten van een aantal persona's en hun pijnpunten met betrekking tot verandermanagement (Change Management) in hun bedrijf. We zullen de oorzaak van deze pijn beschrijven en bespreken waarom PLM een hulpmiddel is dat deze pijn kan wegnemen of verminderen. Het webinar wordt afgesloten met een korte demo van Change Management met Autodesk Fusion 360 Manage.

Donderdag 4 november om 09:30 | PLM: Quality Management 

Traceer- en beheersbaarheid binnen uw processen zijn de basis voor het behalen van de meeste kwaliteitscertificaten en -eisen. Door deze processen op te nemen in een PLM-systeem wordt u geholpen bij het anticiperen op, controleren van en reageren op mogelijke problemen met de productkwaliteit. Tijdens dit webinar beginnen we met het uitlichten van een aantal persona's en hun pijnpunten met betrekking tot kwaliteitsmanagement (Quality Management) in hun bedrijf. We demonstreren de mogelijkheden van Autodesk Fusion 360 Manage als hulpmiddel om Quality Management te waarborgen.

Aanmelden voor dit webinar

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld