Microsoft Lunchsessie Bouw en Installatiesector

Bent u "futureproof" en loopt u voorop met nieuwe technologie?

In een lunch & learnsessie op 2 oktober a.s. praten wij u graag bij over de laatste trends en innovatieve IT-toepassingen die zorgen dat u ‘futureproof’ bent. We bespreken diverse praktijkvoorbeelden van bekende binnenlandse en buitenlandse bouw- en installatiebedrijven die met technologie voorop lopen.

Er is vrijwel geen sector die zich zo snel heeft hersteld als de bouw- en installatiebranche. Na jaren van recessie groeien de bomen op dit moment tot in de hemel. Met de huidige economische hoogjunctuur is het gelukkig ook niet zo moeilijk om nieuwe projecten te vinden, maar bent u wel voorbereid op mindere tijden? Als de rente stijgt en de huizenproductie weer genormaliseerd is?

Regeren is vooruitzien is daarbij het motto. Bedrijven die nu investeren in vernieuwing van hun business model, technologie en bedrijfsprocessen zijn de marktleiders van morgen.

Programma

11:30 Ontvangst en Lunch
12:00 Welkom
12:10 De laatste trends in de Bouw & installatiesector
12:40 Verbeter uw klantgerichtheid met slimme data en nieuwe technologie
13:40 Afsluiting

Sprekers zijn:

Jan van der Doelen – Sectormanager Bouw bij de ING

Mireille Gielians - HSO 

Jeroen Leeuw -  Sales Director Cadac Group

Over HSO en Cadac

HSO en Cadac zijn IT-partners met jarenlange ervaring in de bouw & installatiesector en werkzaam voor toonaangevende opdrachtgevers als Royal BAM, Van Wijnen, Volker Wessels, Unica en SPIE. HSO doet dit met Microsoft technologie en Cadac is de nr. 1 Autodesk BIM Partner in Nederland. 


Meld u nu aan

Deel evenement

Lunchsessie

Zorg dat u "futureproof" bent!

Meld u nu aan

Datums & locaties

Universiteit Nyenrode
2 oktober 2018

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap