Naar hoofdinhoud

Webinar | Landelijke NLCS gebruikers(mid)dag

De NLCS stelt CAD-gebruikers al twaalf jaar in staat om op een gestructureerde manier tekeningen te maken. De NLCS is en wordt sinds 2007 ontwikkeld door en voor vakinhoudelijke specialisten uit de sector en heeft zich ontwikkeld tot dé CAD-standaard in de Nederlandse GWW-sector. De NLCS gebruikers maken deel uit van een grote gemeenschap.

Direct aanmelden

Verbinding van NLCS-gemeenschap staat centraal

Op 1 oktober organiseert het BIM Loket, de beheerder van de landelijke richtlijn NLCS, de eerste landelijke online NLCS gebruikersmiddag. Het programma is gericht op concrete toepassers van de standaard en op beslissers over het gebruik van deze informatie, bijvoorbeeld bij assetmanagement. Het BIM Loket verneemt graag wat uw ervaringen, wensen en ideeën zijn. Het event zal plaatsvinden via Microsoft Teams. Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens enkele dagen van tevoren.

NedGraphics is al vanaf de initiële fase in 2007 betrokken bij de totstandkoming van de NLCS, waarbij deze standaard is geïmplementeerd in de NedInfra oplossingen. De oplossingen welke zijn ontwikkeld in samenwerking met de vele gebruikers om civieltechnische en Geo-werkzaamheden te optimaliseren.

De NedInfra software bestaat uit allerlei vakgerichte CAD tools en is geschikt voor AutoCAD, Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map, Autodesk InfraWorks en de Autodesk AEC Collection.

Mocht u de NedInfra oplossingen nu al 30 dagen kosteloos willen beleven, vraag dan hier een trial aan.

Meer informatie en deelname registratie


Direct aanmelden

Kies een locatie

Europa

Wereld