Event | Future of Manufacturing in the Benelux

Ontdek hoe uw organisatie concrete stappen kan nemen richting "The Future of Making"

Aanmelden Meer informatie

Verschillende industrieën komen samen en innoveren steeds sneller. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij kleine fabrikanten die gepersonaliseerde producten op grote schaal produceren voor klanten met een toenemend eisenpakket, of bouwbedrijven die hun eigen prefab-wanden of leidingwerk produceren, of mediabedrijven die vanuit de automobielbranche toekomstige modellen visualiseren en promoten in films.

In de toekomst zullen succesvolle bedrijven ideeën en werkwijzen gericht op het Design-Make-Use principe op een nieuwe, dynamische manier benaderen.

Hoe kan uw organisatie concrete stappen nemen richting "The Future of Making"?

Verbinden. Integreren. Combineren. Het gebeurt nu al tussen verschillende sectoren. Bent u een zelfstandig ondernemer of maakt u deel uit van een grotere organisatie? Het maakt tegenwoordig niet meer uit. Technologie biedt aan startups dezelfde kansen op succes als aan multinationals. U hoeft deze kansen niet zonder hulp te verzilveren. Wij ondersteunen uw bedrijf om de uitdagingen te tackelen, zodat u zult floreren in dit tijdperk van verandering.

Neem deel aan dit Autodesk event op donderdag 4 juli 2019 en ontdek hoe!

Programma

  1. Een ochtendprogramma met sprekers gewijd aan de ontwikkelingen bij onze klanten en markttrends om u inzicht te bieden in de grootste veranderingen in uw branche en hoe deze tot stand zijn gekomen.
  2. Twee verschillende middagsessies die u zullen helpen in het omzetten van deze waardevolle inzichten naar concrete stappen voor uw organisatie.
    1. Een technische track, gericht op de inzet van nieuwe oplossingen in uw processen.
    2. Een Management Innovatie sessie, om uw management te ondersteunen in het definiëren van de juiste stappen naar de toekomst.

Aanmelden 

Programma

09:00 - 17:30 Conference
17:30 Networking

Deel evenement

Event | Future of Benelux Manufacturing

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap