Explore & Learn

Binnenkort bij u in de buurt! Bezoek één van de Autodesk release events en ontdek de nieuwste features in uw favoriete CAD software.

Meld u gratis aan

Wat kunt u verwachten?

Alles weten over de nieuwe Autodesk 2019 release? Meld u dan aan voor Explore & Learn op een van de vijf locaties in Nederland en België. Leer de beste Tips & Tricks van onze enthousiaste experts en innoveer beter en sneller dan ooit.

Kies in het programma een onderwerp om de inhoud van deze sessie te bekijken en stel vandaag nog uw persoonlijke middagprogramma samen!

Lees meer

Laat u informeren over de nieuwste features en ontwikkelingen in uw vakgebied

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers

Inhoud sessies

Kies in het programma hierboven een onderwerp om de inhoud van deze sessie te bekijken.

consultancy.jpg

What's new in BIM?

In het BIM-proces wilt u zo slim mogelijk omgaan met (ontwerp)informatie, dat is immers waar de “I” in BIM voor staat! Arbeidsintensieve en foutgevoelige handelingen wilt u het liefst automatiseren, daartoe kent u natuurlijk onze vertrouwde TheModus Suite. Deze wordt nu aangevuld met de C3A-Extensies: een slimme werkmethodiek waarmee het maken van bestekteksten en begrotingsregels vanuit een Revit-model volledig geautomatiseerd wordt. Tijdens deze bijeenkomst gaan we u laten zien hoe!

Maak kennis met deze handige extensies voor Autodesk Revit, in synergie met Microsoft Word en Excel. Deze C3A-Werkmethodiek wordt al door 4000 Vlaamse professionals succesvol gebruikt. Om deze slimme tools ook voor de Nederlandse markt beschikbaar te maken heeft Cadac Group de C3A-Extensies met de STABU-besteksystematiek geïntegreerd. Hiermee genereert u in een handomdraai bestekken en begrotingen, die tevens een slimme relatie houden met het BIM-model. Verschillende ontwerpalternatieven bekijken, met bijbehorende bestekken en begrotingen, was nog nooit zo eenvoudig en betrouwbaar!

Stel uw programma samen

aec-2.jpg

Explore the Future of Manufacturing

In deze sessie bieden we u een blik in de toekomst die wij momenteel ontwikkelen voor de maakindustrie. Via Vault voor productie, as-built management en de Digital Twin, komen we tot de kern; échte 3D-model gebaseerde organisaties (Model Based Enterprise).

We eindigen met enkele verhalen uit de praktijk, verbluffende eye-openers die laten zien wat onze klanten met huidige technologie doen die praktisch voor iedereen beschikbaar is.

Stel uw programma samen

augmented-reality-hololens-werktuigbouw.jpg

Interactive Design Animation

Leer hoe u in een handomdraai hoogstaande visualisaties, animaties en interactieve omgevingen maakt met software uit de Autodesk Collection. We gaan aan de slag met CAD data uit Revit en Inventor in één gecombineerde omgeving. U zult zien dat hergebruik van data en renderen van fotorealistische afbeeldingen echt geen rocket science meer is!

Verbluf voortaan uw sales en marketing afdeling met prachtige, interactieve presentaties. En wat te denken van een Design Review in Virtual Reality met meerdere personen. Na afloop van deze sessie doet u dat moeiteloos met uw eigen ontwerp data! Kortom: deze sessie omvat alles voor wat betreft nieuwe media in de ruimste zin van het woord.

Stel uw programma samen

virtual-augmented-reality-bim-engineering.jpg

What's new in Revit?

Ook de 2019 release van de Autodesk collectie voor architectuur, engineering en bouw bevat de meest toonaangevende BIM-software voor het ontwerpen van civiele infrastructuur, gebouwen en constructiewerken.

In deze sessie maakt u in vogelvlucht kennis met alle nieuwe mogelijkheden en producten binnen deze Collection. U zult zien dat het Autodesk wederom is gelukt om de beste BIM en CAD software te bundelen om uw BIM-processen en BIM-projecten te ondersteunen.

Stel uw programma samen

Architecture, Engineering & Construction Collection

What's new in Inventor?

Inventor 2019 is er! Maar wat is er nieuw aan de release van dit jaar? Is de nieuwe Inventor nesting utility al live? Welke nieuwigheden zijn opgenomen in de Product Design & Manufacturing Collection? En welke nieuwe functies helpen u om nog beter en efficiënter te engineeren?

Tijdens deze sessie geven wij antwoord op al deze vragen. Daarnaast laten wij u zien hoe de 2019 release van de collectie Autodesk software voor de maakindustrie u helpt om uw engineeringsprocessen te versnellen en te verbeteren. Hoe u nog sneller een kwalitatief beter product tegen lagere ontwikkelkosten ontwerpt.

Stel uw programma samen

Product Design & Manufacturing Collection

What’s new in CAM?

Autodesk kent u natuurlijk al van de vele ontwerpoplossingen. Laat u verrassen hoe serieus Autodesk nu inzet op productiemethodes en CAM.

We laten u zien hoe Autodesk CAM naar een hoger niveau brengt met software als Inventor HSM, Fusion 360 en FeatureCAM. Ontdek de toekomst van productie en de richting die Autodesk inzet met deze producten. Na deze sessie kent u de elementaire verschillen tussen de verschillende oplossingen en weet u welke CAM software de juiste oplossing is voor uw bedrijf!

Stel uw programma samen

maxresdefault.jpg

Revit Tips & Tricks

In deze sessie ontdekt u de beste Revit 2019 Tips & Tricks! Leer aan de hand van praktische voorbeelden hoe u met nieuwigheden in Revit efficiënter ontwerpt en echt het maximale uit uw BIM-software haalt.

Daarnaast geven we ook tips hoe u uw ontwerp zo goed mogelijk aansluit op het BIM-proces. Met innovatieve workflows en handige oplossingen in de Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection verhoogt u moeiteloos het rendement in uw projecten.

Stel uw programma samen

autodesk-vr-virtual-augmented-reality.jpg

Inventor Tips & Tricks

Als engineer wilt u graag innovatief ontwerpen. Hiermee draagt u namelijk bij aan betere producten en efficiëntere processen. De juiste tools helpen u hierbij. In deze sessie ontdekt u de beste Inventor 2019 Tips & Tricks! Leer aan de hand van praktische voorbeelden hoe u met nieuwigheden in Inventor efficiënter ontwerpt en echt het maximale uit uw software haalt.

Daarnaast geven we ook tips hoe u uw ontwerp zo goed mogelijk toegankelijk maakt voor de volgende stap in het ontwikkelingsproces, denk aan simulatie en productie.

Stel uw programma samen

Inventor 2019 in 90 seconden

Workshop 3D scanning

Over 3D-scannen wordt momenteel veel gesproken en geschreven. Het is een zeer waardevolle tool binnen (reverse) engineering- en productieprocessen. 3D-scanning maakt het namelijk mogelijkheid om snel, bruikbare 3D-modellen te genereren van bestaande objecten.

Tijdens deze sessie gaat u zelf hands-on aan de slag met 3D-scannen. Op basis van een praktijkcase scant u samen met onze experts een eenvoudig mechanisch onderdeel met onze mobiele FARO Edge HD scanarm. U leert meer over de toepassingen en voordelen van 3D scanning, krijgt inzicht in het reverse engineering proces en ervaart 3D scannen hands-on.

Stel uw programma samen

cadac-lab-roel-3d-scan-faro.jpg

Explore Cadac Lab

In Heerlen bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in het Cadac Lab. Dat kan voorafgaand aan het reguliere programma om 15:00, of tijdens de eerste sessie om 16:15. In deze innovatieve Digital Fabrication werkplaats komt al onze kennis en expertise op het gebied van CAD en CAM samen.

Ontdek hoe wij ‘hands-on’ innovatieve ontwerp- en productie processen ontdekken en testen. Met een indrukwekkend machinepark gaan we praktisch aan de slag met innovaties als Generative Design, Reverse Engineering, 3D-scanning, 3D-printing en CAM. In het Cadac Lab verbinden wij ontwerp- en productieproces en bieden we ook u de mogelijkheid om toepasbaarheid en maakbaarheid live te toetsen.

Stel uw programma samen

Grand Opening Cadac Lab

locaties.png

Datums & Locaties

  • 24 mei - HP Nederland (Amstelveen)
  • 31 mei - Cadac Group (Heerlen)
  • 5 juni - Hof ter Velden (Dendermonde)
  • 7 juni - Yes! (Delft)
  • 13 juni - De Melkfabriek (Assen)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap