Event | The Digital Value Chain 2018

The Proven Technology Event op woensdag 21 november 2018 in Rotterdam

Aanmelden

The Digital Value Chain 2018

The Digital Value Chain 2018 op woensdag 21 november 2018 is het event waar u in één middag up-to-date raakt met de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Kenmerkend voor dit event is dat er geen luchtkastelen worden gebouwd en alleen bewezen technieken aan bod komen. Waar u morgen mee kunt starten. 

 

Lees meer

Ontdek bewezen technologie, leer van echte cases en ontmoet de specialisten van Cadac Group die u meer kunnen vertellen over 3D Asset Management

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers
Boomming 20170216 (59).jpg

Breakout-sessies

Dit event laat zien dat digitalisering niet alleen iets voor visionairs is. Het wordt dagelijks toegepast, ook in uw sector. Op dit event worden vragen en oplossingen gedeeld via keynotes, breakouts en een kennismarkt.

Tijdens het event kunt u aanschuiven bij een breakout-sessie naar keuze. Hiervoor zijn twee rondes zodat u bij twee verschillende onderwerpen vragen en kennis kunt delen en vergaren. Experts van Cadac Group zullen aanschuiven bij breakout-sessie 1 & 3. De onderwerpen die behandeld worden, sluiten aan bij belangrijke trends die vandaag de dag spelen. Per trend worden een aantal mogelijke vragen gegeven, maar bij het event gaat het gesprek zoals de vragen gaan.

Bekijk programma

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap