Event | Dine & Learn

Exclusief event in Vianen op 13 december

Meld u gratis aan

Are you hungry for knowledge?

Graag nodigen wij u uit voor ons exclusieve Dine & Learn event op 13 december in Vianen. Tijdens dit exclusieve event laten wij u kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied.

Van management naar praktijksessie 
Het Dine & Learn event bestaat uit twee delen. Het middagprogramma is gericht op management- en directieleden en bestaat uit twee break-out sessies specifiek gericht op de bouwkundige of werktuigbouwkundige markt. Het avondprogramma bevat een tweetal interessante praktijksessies, inclusief een interactieve kennismaking met Virtual & Augmented Reality. 

Toegang is voor u gratis, maar aanmelden is verplicht. Wilt u maar een dagdeel bezoeken? Ook dat is mogelijk! U kunt in het inschrijfformulier aangeven welk dagdeel u wilt bezoeken. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Lees meer

Onze experts praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen!

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen

Autodesk BIM360: Het laatste stukje van de BIM-puzzel

Van 15:00 - 17:00

Door BIM te ontsluiten naar de bouwplaats maken we de BIM cirkel rond en beschikken we te allen tijde over de meest actuele BIMformatie. Cadac Group laat u kennismaken met de huidige mogelijkheden van BIM360 en de voordelen die u daarmee krijgt. Daarnaast wordt een kijkje in de toekomst gegeven: welke spannende ontwikkelingen komen er aan?

bim-city-construction.jpg
MFG-inventor.jpeg

Future of Making Things in de praktijk

Van 15:00 - 17:00

Wat betekent 'The Future of Making things' voor uw bedrijf, de mensen en de processen? Hoe ontwikkel je nu een visie en roadmap die aansluit op Industry 4.0? Wat betekent het outsourcen van delen van ontwikkeling en beheer van productdata? Wat is Product Lifecycle Management, en wat levert het op? Welke rol kan Fusion Lifecycle hierin spelen? Internet of Things, IoT, is dat nu meer dan een buzzword, of kan ik dat inzetten om meer waarde te creeëren voor mijn klanten? Op al deze vragen gaan we u in sneltreinvaart antwoord geven.

Wat gaat u leren? In deze sessie laten we u de grote roze wolk zien, hét ideale toekomstbeeld. Waar u met uw producten en diensten de meeste waarde creëert voor uw klanten, concurrentie mijlenver achter u laat, en flexibeler dan ooit inspeelt op de continue technologische ontwikkelingen. We geven u concrete handvatten hoe u met uw bedrijf kunt werken toewerken naar deze visie. We geven helder inzicht in nieuwe processen en workflows die daarvoor nodig zijn, en ook welke nieuwe kennis essentieel is.

Laat BIM los op de bouwplaats!

Van 18:30 - 20:30

Met BIM 360 heeft u een essentiële oplossing in handen om uw bouwprojecten beter te beheren. Heeft u een goed BIM-model gebouwd? Gebruik deze informatie dan op de bouwplaats! Wij zullen aan de hand van een praktijk case tonen hoe men BIM 360 kan inzetten om sneller en efficiënter te bouwen tegen lagere kosten. 

VR & AR in de bouw
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het gebruik van Virtual Reality en Augmented Reality in uw projecten? Tijdens deze praktijksessie maakt u interactief kennis met VR & AR in de bouw. Onze AR & VR specialist Job van Hardeveld neemt u mee naar de toekomst van nu.

AEC-bim-360-informatiebouwplaats 2.jpg
fusion-360-advanced-simulation.jpg

Quick Start Nastran In-CAD + Inventor Tips & Tricks

Van 18:30 - 20:30

Quick Start training Inventor Nastran In-CAD
Als Inventor gebruiker beschikt u sinds augustus waarschijnlijk over Nastran In-CAD. Deze voorheen kostbare software is immers gratis toegevoegd aan de Product Design & Manufacturing Collection. Werkt u wel eens met simulatie in Inventor? Dan gaat Nastran In-CAD u vast fantastisch vinden. Dit gaat namelijk een stuk verder dan Inventor Professional met non-lineaire simulaties, boutverbindingen met voorspanning, wrijving tussen contactvlakken, tijdsafhankelijke dynamische belastingen, vermoeiing, drop test, knik, thermische analyses, composiet materialen en nog veel meer. Dit lijkt heel complex, maar wij gaan u laten zien hoe u dit kan inzetten bij uw engineering. Heeft u een laptop met Inventor 2018 en Nastran In-CAD? Dan kunt u die meenemen en hands-on deelnemen.

Inventor Tips & Tricks
Inventor kent voor u geen geheimen meer? Laat u dan verrassen door onze Inventor experts. U zult verstelt staan hoe met eenvoudige tips nog sneller, efficiënter en beter werkt in Inventor.

Hololens live demo
We sluiten deze sessie af met een live demonstratie van de Augmented Reality bril van Microsoft, de Hololens. Onze AR & VR specialist Job van Hardeveld gaat u laten zien wat deze baanbrekende techniek in de toekomst voor u gaat betekenen.

Meld u vandaag nog aan (plaatsen zijn beperkt)

Meld u gratis aan Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap