Event | BIM 360 Next Generation

Leer de nieuwste inzichten, exclusieve tips en krijg vrijblijvend de mogelijkheid om deel te nemen aan een BIM 360 product-trial.

Aanmelden Stel een vraag

Binnenkort maakt Autodesk de vernieuwde BIM 360 Next Generation producten beschikbaar. Deze alles-in-een oplossing is ontwikkeld om uw bouwprojecten op tijd én binnen budget te bouwen.

Bent u benieuwd naar deze producten en wilt u weten wat BIM 360 Next Generation voor uw organisatie kan betekenen? 

BIM 360 Next Gen bevat de transitie naar een nieuw geïntegreerd BIM 360-platform​:

  • Van Product naar Proces​
  • Document Management​
  • Field Management​
  • Model Coordination​
  • Insight

Laat u vrijblijvend informeren over de nieuwe ontwikkelingen blijf up to date over de nieuwste features!

BIM 360 product-trial

Bij dit event heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de BIM 360 product-trial. U krijgt dan na afloop van het event inloggegevens om de product-trial te doorlopen voor een project naar uw keuze. Ook krijgt u toegang tot wekelijkse online trainingen die u helpen optimaal gebruik te maken van alle BIM 360 producten, met een focus op BIM 360 Docs en BIM 360 Build (voorheen bekend als BIM 360 Field). Tijdens het gebruik van de product-trial, krijgt u wekelijks de mogelijkheid om tijdens een webinar al uw vragen over de producten en het gebruik ervan aan onze specialisten te stellen. Ook wordt er persoonlijke begeleiding aangeboden om duidelijkheid te creëren welke mogelijke investeringen en aanpak er nodig zijn om BIM 360 Next Generation volledig in te richten en af te stemmen op uw wensen. Deze product-trial heeft (vooralsnog) een doorlooptijd van een zes-tal weken en deelname kost eenmalig €200,00. 

Deelname aan de product-trial is niet verplicht bij dit evenement.

Wanneer: 4 september
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
Waar: Huizingen (België) 

(deelname is gratis)


Houd me op de hoogte

Deel evenement

BIM 360 Next Generation

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap