Naar hoofdinhoud

Webinar | Digital Collaboration in het tijdperk van remote samenwerken

U heeft het vast al meer dan eens voorbij zien komen, alle voordelen die Vitual Reality en digitaal samenwerken uw organisatie zou kunnen bieden. Binnen minuten van uw CAD-data naar een virtuele omgeving, dat klinkt interessant…

Direct aanmelden

Echter zodra u dieper in het onderwerp duikt komen er talloze oplossingen en termen op u af en ziet u al gauw door de bomen het bos niet meer.
VR, AR, verschillende soorten gaming engines, renderings en visualisatie worden te pas en te onpas door elkaar gebruikt. In sommige gevallen dient u ook eerst bepaalde programmeertaal eigen te maken, dat lijkt vaak tijdsintensief en zorgt dat het idee vaak door tijdsgebrek om dit te doorgronden in de koelkast wordt gezet.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in om voor u helder te krijgen wat er kan, en waar je de juiste toolings volgens ons dient te gebruiken.  

Wilt u meer weten? Schrijf u dan nu in voor dit webinar "Design Collaboration in het tijdperk van remote werken" met gastspreker Jean Pierre van Gastel, Datech en Robbert Odijk, Autodesk

Direct aanmelden

Kies een locatie

Europa

Wereld