Naar hoofdinhoud

Webinar | New & improved: Cadac TheModus

Met trots kondigen we de nieuwe productlijn van Cadac TheModus aan. Alle beschikbare functionaliteiten zijn in een overzichtelijk productassortiment ondergebracht en vanaf dinsdag 15 juni lanceren we drie nieuwe producten: TheModus Essential, TheModus Professional en TheModus Model Extender.

Datum Starttijd
dinsdag, 6 juli 2021 10:00
woensdag, 7 juli 2021 10:00
dinsdag, 13 juli 2021 10:00
dinsdag, 7 september 2021 10:00
dinsdag, 14 september 2021 10:00
Direct aanmelden

Om iedereen kennis te laten maken met deze producten hebben we vijf webinars georganiseerd, om de nieuwe functionaliteiten van onze software te presenteren voor elke doelgroep.

Dinsdag 6 juli 2021 om 10:00 | Architectuur, bouw, constructie 

Gedurende dit webinar - specifiek gericht op partners in de architectuur, bouw en constructie - lichten we toe hoe de producten van Cadac TheModus ondersteuning kunnen bieden in het informatievoorzieningsproces, alsmede hoe BIM-informatie eenvoudig getoond kan worden in de vorm van documenten. In 45 minuten zullen wij het ontwerp- en uitwerkproces van kozijnen demonstreren, zodat deze kozijnen als eindresultaat ingekocht of geproduceerd kunnen worden. Aspecten zoals documenteren en maatvoeren komen hier aan de orde. 

Dinsdag 7 juli 2021 om 10:00 | Werktuigbouw 

Tijdens dit webinar richten we ons naar gebruikers uit de werktuigbouw en laten we zien hoe Cadac TheModus ondersteuning kan bieden in het volledige ontwerpproces van idee tot productie. In 45 minuten zullen wij het ontwerp- en uitwerkproces van een rioleringsstelsel demonstreren, waarbij dit rioleringsstelsel als eindresultaat volledig gedocumenteerd en gereed voor productie zal zijn. 

Woensdag 13 juli 2021 om 10:00 | Elektra

In dit webinar focussen we ons op de elektrasector. Aan de deelnemers tonen we in 45 minuten tijd hoe Cadac TheModus ondersteunt bij het volledige ontwerpproces van een elektrainstallatie, het verdelen van verlichting, alsmede de documentatie van de schema’s en de plattegronden. 

Dinsdag 7 september 2021 om 10:00 | Coördinatie 

Tijdens dit webinar bespreken we de coördinatie van het sparingenproces. Rekening houdend met de verschillende rollen, demonstreren we in 45 minuten hoe sparingen opgespoord worden, besproken worden en vervolgens verwerkt worden in de modellen. 

Dinsdag 14 semptember 2021 om 10:00 | Essential / UOB 

Gedurende het laatste webinar bespreken we de UOB. Zonder essentiele bouwstenen kunt u niet modelleren. Cadac TheModus biedt niet allen toegang tot de eigen bibliotheek, maar is ook uitgebreid met de open Uniforme Objecten Bibliotheek. Daarbij zijn er diverse oplossingen beschikbaar waarmee u ook eigen content kunt beheren of eventueel zelfs offline werken mogelijk maakt. Deze oplossingen lichten we in 45 minuten tijd uitgebreid toe.

Aanmelden voor dit webinar

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld