Naar hoofdinhoud

Webinar | BIM 360: Integraal en digitaal samenwerken aan bouwprojecten

De bouw is de meest collaboratieve, maar toch de meest gefragmenteerde industrie ter wereld. Door succesvol samen te ontwerpen blijf je competitief in deze onzekere tijden. Ontdek tijdens dit webinar hoe u Autodesk BIM 360 optimaal inzet in uw BIM-proces

Webinar terugkijken

In de bouw, waarin vaak belanghebbenden van projecten over meerdere locaties en bedrijven zijn verspreid en verschillende teams moeten samenwerken, laten wij zien hoe er voor gezorgd kan worden dat actuele informatie van alle ontwerpdisciplines altijd toegankelijk is, de meeste recente versie van ontwerpen te alle tijden gebruikt wordt door iedereen, en gemakkelijk inzicht verkregen kan worden in welke wijzigingen er wanneer zijn doorgevoerd. Het doel: integrale en digitale samenwerking optimaliseren. Experts van Autodesk, Datech en Cadac Group hebben dit webinar georganiseerd om het belang van samenwerking in de bouw te benadrukken.  

Autodesk BIM 360

Autodesk BIM 360 is dé BIM-totaaloplossing voor constructiemanagement. Binnen uw bouwproject komen diverse partijen aan bod zoals architecten, bouwkundige engineers, aannemers, onderaannemers en eigenaars. Bij voorkeur loopt de communicatie tussen de partijen zo vlot mogelijk tijdens alle fases van uw bouwproces. Indien u de samenwerking van de verschillende partijen onvoldoende stroomlijnt, vergroot de kans op faalkosten en tijdverlies.

BIM 360 bestaat uit diverse programma’s in de cloud. Tijdens dit webinar leggen we uit hoe u BIM 360 Docs en Design optimaal kunt inzetten in uw organisatie. Deze modules verbeteren het documentbeheer, de workflow op de bouwsite, de kwaliteit van de planning, de modelcoördinatie en clashdetectie en tot slot de circulatie van Civil 3D- en Revit-ontwerpen. Indien u ze juist inzet in uw organisatie, dragen deze modules stuk voor stuk bij aan uw timemanagement en uw budgetbeheer. 

Dit webinar is interessant voor alle organisaties binnen de bouwindustrie die samenwerken in BIM en hierbij verschillende uitdagingen ondervinden. Meld u gratis aan voor dit webinar op donderdag 26 november om 10:00.  

Sprekers:

 • Mark Bouten
  Sales Director
  Cadac Group
 • Johan Cantryn 
  Technical Specialist
  Datech
 • Vincent van Leeuwen
  Territory Executive
  Autodesk

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld