Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Verhoog uw rendement op het ontwerpproces van uw technische installaties

In dit whitepaper bieden we u concrete handvatten om kosten te verlagen en de kwaliteit van uw ontwerpprocessen voor productie- en procesbesturing te verhogen.

Direct downloaden
typical manager whitepaper cadac

Waar gaat dit whitepaper over?

In dit whitepaper zetten we de marktveranderingen en de strategische en financiële noodzaak voor efficiëntere ontwerpprocessen uiteen. Daarnaast gaan we in op de reductie van faalkosten en ontwerptijden. Mocht u naar aanleiding van de informatie in deze White paper nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Samenwerkingsverband Cadac Group en Yellax

Cadac Group en Yellax werken actief samen om de ontwerp-, beheer- en faalkosten van technische installaties sterk te reduceren. Met de (Autodesk) oplossingen van Cadac Group en de optimalisatie van technische ontwerpprocessen van Yellax, kunnen bedrijven veel efficiënter en goedkoper ontwerpen. Dit leidt tot een scherpere concurrentiepositie en een verhoging van de financiële marge binnen projecten.

Verandering achter de oplossing

‘Veranderen, moet dat?’ is een uitspraak die aangeeft waarom efficiënter werken voor veel bedrijven zo moeilijk is. Om efficiënter te gaan werken, moeten mensen aangeleerde werkwijzen loslaten. Dit resulteert in persoonlijke weerstand en is om die reden geen natuurlijk gedrag.

Download Whitepaper

Verhoog uw rendement op het ontwerpproces van uw technische installaties

Kies een locatie

Europa

Wereld