Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Van ETO naar CTO: slimmer zakendoen

Ontdek hoe u in 5 stappen omschakelt van ETO naar CTO en hoe u sneller en flexibeler dan ooit inspeelt op vragen vanuit de markt.

Direct downloaden
configure to order cadac

Waar gaat dit whitepaper over?

Het huidige economische klimaat wordt gekenmerkt door veranderingen. De manier waarop we zakendoen, producten ontwerpen, produceren en verhandelen is voor veel markten radicaal anders dan 15 jaar geleden.

Producerende bedrijven die nog grotendeels ‘Engineering to Order’ werken, hebben vaak moeite om in deze snelle economie mee te komen. De levertijden zijn moeilijk te realiseren en door verspillingen in de specificatie- en realisatie processen wordt er weinig geld meer verdiend.

Wij herkennen deze verandering van tijden en bieden op basis van meer dan 30 jaar ervaring de kennis en kunde om samen met u tot een oplossing te komen. Een oplossing die uw organisatie weer in staat stelt om sneller en flexibeler dan ooit in te spelen op vragen vanuit de markt.

Wat is Engineering to Order (ETO)?

100% ETO betekent dat het product op de order wordt gespecificeerd, ontwikkeld, en geproduceerd. Hierbij ligt het klant order ontkoppelpunt vooraan het realisatieproces.

Wat is Configure to Order (CTO)?

100% CTO betekent dat het product per order wordt geconfigureerd en geassembleerd uit bestaande modules die uit voorraad leverbaar kunnen zijn. Hierbij ligt het klant order ontkoppelpunt ‘halverwege’ het realisatieproces.

Van ETO naar CTO in 5 stappen

Als digital enabler, adviseren wij bedrijven zo snel mogelijk over te stappen van ETO naar CTO. Onze consultants stelden hiervoor een stappenplan samen dat u kunt gebruiken als leidraad. In dit whitepaper leest u meer over de vijf verschillende stappen en profiteert u van deskundig advies, kritische inzichten en inside tips van échte kenners.

Download Whitepaper

Van ETO naar CTO: slimmer zakendoen

Kies een locatie

Europa

Wereld