Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Systeemintegratie: het fundament onder uw digitale strategie

Digitalisering van bedrijfsprocessen of 'digitaal transformeren' heeft natuurlijk primair te maken met strategie. Dit whitepaper gaat niet over de strategie die aanleiding geeft tot het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen, maar over een belangrijke bouwsteen in de concrete invulling van uw digitale strategie.

Direct downloaden
system integration

Waar gaat dit whitepaper over?

Het belangrijkste voordeel van een integratieplatform blijft echter dat bedrijven sneller en effectiever invulling kunnen geven aan hun digitale ambitie.

Als bedrijf bent u steeds op zoek naar een manier om uw business-data zo efficiënt mogelijk te beheren. De efficiëntie van uw systeembeheer is afhankelijk van hoe uw business-data uitgewisseld wordt tussen andere systemen. Een goede systeemintegratie is een ‘single source of truth’ die u helpt fouten te vermijden, data eenvoudig te beheren en tijd te besparen. Dit whitepaper stelt u twee essentiële methodes voor om bedrijfsapplicaties met elkaar te integreren, namelijk een bilateraal koppelsysteem en een integratieplatform.

Het integratieplatform

Dit whitepaper stelt: hoe groter het aantal te integreren applicaties, hoe complexer een bilateraal koppelsysteem. Bovendien loopt u met een bilateraal koppelsysteem het riscico op ‘vendor lock-in’. Daarom is een integratieplatform aan te raden om de uitwisseling van uw business-data te optimaliseren. De reden hierachter wordt u grondig toegelicht door de basisprincipes van een dergelijk platform uit te leggen.

Met dit whitepaper verdiept u zich in de wereld van integratieplatformen en zijn onderdelen, namelijk connectoren, informatiestromen en Master Data Management.

Download Whitepaper

Systeemintegratie: het fundament onder uw digitale strategie

Kies een locatie

Europa

Wereld