Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Beperk risico’s en verhoog uw winst met document control

Een effectief document control systeem werkt zowel risicoverlagend als tijdbesparend bij projecten en organisaties waarbij deadlines en nauwkeurigheid een grote rol spelen.

Direct downloaden
whitepaper-organice-cadac

Waar gaat dit whitepaper over?

Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat een document control systeem op de achtergrond voortdurend alle risico’s beperkt, zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Of het nu gaat om projectmanagement tijdens de ontwikkelingsfase, tijdens regulier onderhoud of tijdens onverwachte reparaties gedurende de levenscyclus van een olie- en gasproject, het is van essentieel belang om op elk moment te beschikken over up-to-date, as-built informatie om de risico’s en de hoge kosten die gepaard gaan met revisies van projectdocumentatie te beperken.

Het belang van een document control systeem

Het ontbreken van een goede document control structuur kan een bedrijf miljoenen euro’s kosten en levert bovendien allerlei veiligheidsrisico’s voor medewerkers op en gezondheids- en veiligheidsgerelateerde problemen voor het milieu en alle betrokkenen. Door de implementatie van krachtige engineering document management en/of document control systemen kunnen de risico’s voor engineeringbedrijven en Owner Operators worden beperkt.

Download Whitepaper

Beperk risico’s en verhoog uw winst met document control

Kies een locatie

Europa

Wereld