Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Autodesk Vault en Microsoft SharePoint voor Engineering Collaboration

In deze whitepaper bieden we achtergrondinformatie over het succesvol gebruik van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint voor EPC-projecten (Engineering, Procurement & Construction) en het beheer van assets.

Direct downloaden
cadac whitepaper autodesk vault microsoft sharepoint

Waar gaat dit whitepaper over?

In dit whitepaper kijken we naar de uitdagingen van data management voor grote kapitaalintensieve projecten en bieden we oplossingen en best practices voor een effectieve implementatie van een alomvattende data management oplossing die naadloos samenwerkt met Autodesk Vault en Microsoft SharePoint software.

We leggen uit hoe u beide data management tools zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. We stippen tevens document control, master document register management, transmittals, model management, deliverables, voortgangscontrole en nog veel meer aan.

Decennialange uitdagingen

Ondanks de inspanningen van de afgelopen jaren is de wereldwijde branche voor kapitaalintensieve projecten er nog niet in geslaagd op het gebied van model- en gegevensuitwisseling of voor processystemen en -hulpmiddelen een interoperabiliteitsniveau te bereiken waarmee ook maar in het minst de waardemogelijkheden voor de belanghebbenden worden benut.

Document control vs. engineering data management

In dit whitepaper gaan we dieper in op de vraag hoe document control een ondersteunende functie kan hebben bij engineering data management en wat de rol van deze systemen in projecten kan zijn.

Download Whitepaper

Autodesk Vault en Microsoft SharePoint voor Engineering Collaboration

Kies een locatie

Europa

Wereld