Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Project denken deel 2: programmamanagement

In dit whitepaper beschrijven wij onze programmamethodiek. Je maakt kennis met onze manier van programma’s uitvoeren. Wij doen dit secuur, met veel aandacht en ruimte voor aanpassing.

Direct downloaden
project-denken-programmamangement-1280

Waar gaat dit whitepaper over?

Programmamanagement verzekert een beheerste besturing en implementatie van een bedrijfsbrede verandering door middel van het prioriteren en uitvoeren van activiteiten en projecten.

Hierdoor worden nieuwe competenties ontwikkeld en verankerd in jouw organisatie. Deze maken het mogelijk om nieuwe en/of bijgestelde bedrijfsdoelen te halen.

Aanpak in fases

De verandering moet gecontroleerd gebeuren: gefaseerd. We zorgen voor een aanpak in fases, voor definitie en realisatie van het programma. Je doorloopt verschillende fasen, waarbij we steeds met zorg overleggen.

IT-veranderingen

Het veranderen van jouw primaire proces zal betekenen dat het IT-landschap eveneens mee zal moeten veranderen. Cadac is specialist in IT-oplossingen en kan business consultants en technisch specialisten inzetten die je helpen de juiste stappen te zetten voor het realiseren van jouw ‘digitale agenda’. In dit whitepaper gaan we hier dieper op in.

Download Whitepaper

Project denken deel 2: programmamanagement

Kies een locatie

Europa

Wereld