Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Project denken deel 1: projectmanagement

In deel 1 van deze whitepapers uit de serie 'project denken' richten wij ons op projectmanagement. We gaan in op de vraag: hoe pakken wij projecten aan en waarom doen wij dit zo?

Direct downloaden
Whitepaper-over-project-denken-projectmanagement-1280

Waar gaat dit whitepaper over?

Cadac Group is zeer succesvol in het begeleiden van projecten. Wij benaderen het project als organisatievorm. Ons bedrijf bestaat al 35 jaar. Deze ervaring zetten wij uiteraard in bij de begeleiding van jouw project. Wij beschrijven onze aanpak in dit document.

Onze accountmanager, projectmanager en consultant zijn vanaf de start van jouw project nauw betrokken. Cadacmedewerkers zijn pragmatisch, informeel en toegankelijk. Klanten geven aan dat ze blij zijn met deze constructie.

Gedegen voorbereiding

Wij vinden het belangrijk om veel tijd te steken in de voorbereiding van een project. Daarbij kijken we goed naar wie geschikt is als contactpersoon. Wij vragen een lid van de directie van de klantorganisatie om de rol van opdracht-gever te vervullen. De reden hiervan is dat de directie verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderhouden van visie en van daaruit doelen stelt aan de organisatie. Hieronder vallen ook de zakelijke doelen van projecten.

Fasering

Nadat we samen met jou de inhoud van het project hebben bepaald, neem je een beslissing over de start van het project. Wanneer beginnen we? Hoe verloopt het geheel? Je leest er alles over in het whitepaper.

Download Whitepaper

Project denken deel 1: projectmanagement

Kies een locatie

Europa

Wereld