10 stappen naar een succesvolle EDMS implementatie

Whitepaper

Download whitepaper Stel een vraag
microsoft-white.png autodesk-white.png

Waar gaat dit whitepaper over?

In de hedendaagse bedrijfsprocessen speelt informatie een belangrijke rol. Informatie wordt gebruikt om bedrijfsprocessen aan te sturen en mensen de informatie en instructies te geven die nodig zijn voor hun werk.

De meeste informatie is opgeslagen in documenten en het is belangrijk dat documenten goed worden beheerd en op het juiste moment beschikbaar zijn voor de juiste mensen. Een document management systeem is cruciaal om bedrijfsprocessen aan te sturen en om er zeker van te zijn dat mensen toegang hebben tot de juiste informatie, waar en wanneer nodig.

Omdat document management systemen nauw verwant zijn met bedrijfsprocessen dient u bij de implementatie niet over één nacht ijs te gaan. Een organisatie dient zich goed voor te bereiden en moet zich goed gewaar zijn van eisen, wensen, doelstelling en doelen om met succes een document management systeem te implementeren.

Lees meer

Gebruikersacceptatie is cruciaal voor een succesvolle implementatie!

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding Paul Smeets
organice.jpg

Succes in 10 stappen

Dit white paper beschrijft tien stappen naar een succesvolle implementatie van een Engineering Document Management Systeem (EDMS) en is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van EDMS oplossingen bij projectgeoriënteerde engineering industrieën.

  1. Wijs een “project champion” aan
  2. Steun vanuit het management
  3. Bereid u goed voor
  4. Hanteer een stapsgewijze aanpak
  5. Definieer uw eisen en wensen
  6. Begin met een pilot
  7. Evalueer de pilot
  8. Opschalen
  9. Training en ondersteuning
  10. Eerst de fundering daarna

Tien stappen naar een succesvolle EDMS implementatie

Download nu Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?