Beperk risico’s en verhoog uw winst met document control

Whitepaper

Download whitepaper Stel een vraag
microsoft-white.png autodesk-white.png

Waar gaat dit whitepaper over?

Document control wordt vaak gezien als een onbelangrijk aspect van een bedrijfsproces waar projectmatig werkende engineeringbedrijven en Owner Operators nou eenmaal niet omheen kunnen. Maar zelfs degenen die zich terdege bewust zijn van het grote belang van deze taak zien regelmatig een aantal van de belangrijkste aspecten van een effectief document control systeem over het hoofd.

Een effectief document control systeem werkt zowel risicoverlagend als tijdbesparend bij projecten en organisaties waarbij deadlines en nauwkeurigheid een grote rol spelen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat een document control systeem op de achtergrond voortdurend alle risico’s beperkt, zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Lees meer

Dankzij onze expertise kunnen we een aantal goede tips geven om u te helpen bij het kiezen van het meest effectieve document control systeem.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding Paul Smeets
gmf-gouda-header.jpg

Het belang van een document control systeem

Of het nu gaat om projectmanagement tijdens de ontwikkelingsfase, tijdens regulier onderhoud of tijdens onverwachte reparaties gedurende de levenscyclus van een olie- en gasproject, het is van essentieel belang om op elk moment te beschikken over up-to-date, as-built informatie om de risico’s en de hoge kosten die gepaard gaan met revisies van projectdocumentatie te beperken.

Het ontbreken van een goede document control structuur kan een bedrijf miljoenen euro’s kosten en levert bovendien allerlei veiligheidsrisico’s voor medewerkers op en gezondheids- en veiligheidsgerelateerde problemen voor het milieu en alle betrokkenen. Door de implementatie van krachtige engineering document management en/of document control systemen kunnen de risico’s voor engineeringbedrijven en Owner Operators worden beperkt.

Hoe maak je de keuze voor een effectief document control systeem?

Dankzij onze expertise kunnen we een aantal goede tips geven om u te helpen bij het kiezen van het meest effectieve document control systeem.

  • Betrek de juiste mensen bij de keuze.
  • Weet wat het verschil is tussen Engineering Data Management en document control.
  • Stel prioriteiten.
  • Kijk vooruit.
  • Laat je niet misleiden en bereid je goed voor.
organice.jpg

Beperk risico’s en verhoog uw winst met document control

Download nu Vraag een demo aan

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?