Verhoog uw rendement op het ontwerpproces van uw technische installaties

Whitepaper

Download whitepaper Stel een vraag

Waar gaat dit whitepaper over?

In ontwerpprocessen van technische installaties voor productie- en procesautomatisering is nog veel te winnen. Engineers zijn op dit moment veel tijd kwijt aan repeterende taken, wat onnodig hoge kosten met zich meebrengt. Daarnaast kan de kwaliteit van de ontwerpprocessen nog verhoogd en beter gewaarborgd worden. 

In deze White paper bieden we u concrete handvatten om kosten te verlagen en de kwaliteit van uw ontwerpprocessen voor productie- en procesbesturing te verhogen. We hopen dat deze White paper u inspireert en u helpt bij het significant verhogen van de financiële marge op het ontwerp van uw technische installaties en (daarmee) bij het verbeteren van uw concurrentiepositie.

Lees meer

We willen u met deze White paper inspireren en concrete handvatten bieden om kosten te verlagen en de kwaliteit van uw ontwerpprocessen te verhogen.

Ben Spreen Sales Director - Procestechniek, Energie en Maritiem Ben Spreen
organice.jpg

Samenwerkingsverband Cadac Group en Yellax

Cadac Group en Yellax werken actief samen om de ontwerp-, beheer- en faalkosten van technische installaties sterk te reduceren. Met de (Autodesk) oplossingen van Cadac Group en de optimalisatie van technische ontwerpprocessen van Yellax, kunnen bedrijven veel efficiënter en goedkoper ontwerpen. Dit leidt tot een scherpere concurrentiepositie en een verhoging van de financiële marge binnen projecten.

Download whitepaper

Marktontwikkelingen die van belang zijn voor de directie en middenkader

Het is essentieel dat u uw product of dienst met een concurrerende marktprijs kunt aanbieden. Het gebruik van ICT bij het ontwerp van technische installaties zorgt voor een markt die sterk in beweging is. Generatief ontwerpen vervangt langzaam maar zeker de huidige arbeidsintensieve manier van ontwerpen. Bij generatief ontwerpen wordt er vanuit geautomatiseerde berekeningen technische oplossingen geboden die de engineer in zijn ontwerp kan toepassen.

Opdrachtgevers verwachten steeds kortere levertijden met een gegarandeerde hoge kwaliteit. Het is uw doel om een technische installatie voor productie en procesautomatisering op te leveren waar uw klant tevreden mee is. Een installatie waarmee u ook vertrouwen wint voor een volgende opdracht.

mechanical-engineer-unisign.jpg
consultancy.jpg

Verandering achter de oplossing

‘Veranderen, moet dat?’ is een uitspraak die aangeeft waarom efficiënter werken voor veel bedrijven zo moeilijk is. Om efficiënter te gaan werken, moeten mensen aangeleerde werkwijzen loslaten. Dit resulteert in persoonlijke weerstand en is om die reden geen natuurlijk gedrag.

De directie verwacht dat iedereen efficiënt werkt omwille van het bedrijfsbelang. Een efficiëntere werkmethodiek verbetert tenslotte de concurrentiepositie en het financieel rendement. Een engineer werkt veelal op zijn bekende wijze omdat dit veilig is en hij/zij projectrisico’s wil vermijden.

Verhoog uw rendement op het ontwerpproces van uw technische installaties

Download nu Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap