Systeemintegratie: Het fundament onder uw digitale strategie

Whitepaper

Download whitepaper Stel een vraag

Waar gaat dit whitepaper over?

Digitalisering van bedrijfsprocessen of 'digitaal transformeren' heeft natuurlijk primair te maken met strategie. Dit document gaat niet over de strategie die aanleiding geeft tot het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen, maar over een belangrijke bouwsteen in de concrete invulling van uw digitale strategie, namelijk het integreren van uw applicatielandschap, ofwel systeemintegratie.

Lees meer

Het belangrijkste voordeel van een integratieplatform blijft echter dat bedrijven sneller en effectiever invulling
kunnen geven aan hun digitale ambitie

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding Paul Smeets
AdobeStock_217533388.jpeg

Manieren om systemen te integreren

Als bedrijf bent u steeds op zoek naar een manier om uw business-data zo efficiënt mogelijk te beheren. De efficiëntie van uw systeembeheer is afhankelijk van hoe uw business-data uitgewisseld wordt tussen andere systemen. Een goede systeemintegratie is een ‘single source of truth’ die u helpt fouten te vermijden, data eenvoudig te beheren en tijd te besparen. Deze whitepaper stelt u twee essentiële methodes voor om bedrijfsapplicaties met elkaar te integreren, namelijk een bilateraal koppelsysteem en een integratieplatform.

Het integratieplatform uitgelegd

Dit whitepaper stelt: hoe groter het aantal te integreren applicaties, hoe complexer een bilateraal koppelsysteem. Bovendien loopt u met een bilateraal koppelsysteem het riscico op ‘vendor lock-in’. Daarom is een integratieplatform aan te raden om de uitwisseling van uw business-data te optimaliseren. De reden hierachter wordt u grondig toegelicht door de basisprincipes van een dergelijk platform uit te leggen. Met dit whitepaper verdiept u zich in de wereld van integratieplatformen en zijn onderdelen, namelijk connectoren, informatiestromen en Master Data Management.

AdobeStock_230618405.jpeg

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?