Naar hoofdinhoud

Whitepaper | Beheer CAD-documenten met SharePoint

In dit whitepaper leest u over de mogelijkheden van SharePoint voor het beheren van CAD-bestanden en de integratie met CAD-applicaties.

Direct downloaden
cadac whitepaper data management

Waar gaat dit whitepaper over?

In dit whitepaper wordt uitgelegd hoe SharePoint gebruikt kan worden als een oplossing voor engineering document management en control om ontwerpinformatie op te slaan, te beheren en te delen binnen multidisciplinaire organisaties en projectteams.

Engineering Document Management

Engineering bedrijven zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van producten, maar ook voor het ontwerp en de bouw van projecten. Ze dienen zowel hun office documenten als hun ontwerpinformatie te beheren. Ontwerpinformatie wordt meestal gecreëerd door CAD-engineers, maar wordt beoordeeld en gebruikt door andere projectbetrokkenen.

CAD-bestanden beheren

Ten behoeve van engineering document management dient SharePoint te integreren met verschillende CAD-applicaties en CAD-managementsystemen om de relaties te behouden tussen het CAD-bestand zelf (dat in de CAD-applicatie blijft) en de renderingen die gepubliceerd worden als revisies in een beveiligde samenwerkingsomgeving.

Download Whitepaper

Beheer CAD-documenten met SharePoint

Kies een locatie

Europa

Wereld