Remote support

Heeft u een ticket aangemaakt? Onze support medewerkers helpen u graag verder via remote support.

Start remote support Maak Support Ticket aan

Snel antwoord op uw support vraag

Om u zo snel en efficiënt mogelijk met uw support vraag te helpen gebruiken wij TeamViewer. Met deze handige tool kunnen wij veilig meekijken op uw systeem. Wat heeft u nodig? Een internetverbinding en voldoende rechten om TeamViewer Quick Support te downloaden en uit te voeren. Er wordt niets geïnstalleerd of achtergelaten op uw systeem!

Sessie starten
Start remote support en klik op uitvoeren wanneer het TeamViewer bestand is gedownload via uw internet browser. Er verschijnt een venster waar u uw naam en omschrijving van de support vraag kunt invullen. Onze support medewerker vraagt vervolgens om toestemming om uw scherm te delen.

Sessie sluiten
Wilt u de remote sessie beïndigen? Klik dan op de ‘X’ in het TeamViewer support venster. Vervolgens kunt u ook het venster met de sessiecode sluiten.

Lees meer

Krijg toegang tot jarenlange ervaring en expertise. Onze support desk staat voor u klaar!

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?