Post-Processor Development

Laat de ontwikkeling van de postprocessor voor uw CNC-machines over aan onze experts

Neem contact op
autodesk-white.png

Jaren ervaring in postprocessor ontwikkeling

Laat uw freesbanen vertalen naar machine specifieke code
De postprocessor is de ‘vertaler’ die freesbanen vanuit de CAM-applicatie omzet in machine specifieke code. CAM-software gebruikt de geometrie van het CAD-model en converteert dit naar G-code. De CAM-software analyseert het CAD-model, bepaalt welke tooling / gereedschappen te gebruiken en welke gereedschapsbanen moeten worden gevolgd door de machine om te produceren voor de vereiste features.

Maatwerk of out-of-the-box beschikbaar
Daarom vereist de CAM-software een machine specifieke post processor die de exacte g-code omzet naar de code die kan worden gestuurd naar de CNC-machine. Dat is in de regel maatwerk, alhoewel de door ons geleverde CAM-software al voor een aantal CNC-machines post-pro’s out-of-the-box worden meegeleverd.

Lees meer

Zorgeloos fabriceren met uw CNC-machines? Laat de ontwikkeling van postprocessoren over aan onze experts!

Marco Takx CAM Consultant - Digital Fabrication Marco Takx

Gecertificeerde post processoren voor uw CNC-machines

De CAM-experts van onze Digital Fabrication divisie stellen samen met u de eisen op ontwikkelen op basis daarvan een post processor, als er nog geen passende post-pro beschikbaar is voor de aan te sturen machine.

Deze post processor wordt bij u op locatie getest en waar nodig direct door ons CAM-Team aangepast. Heeft de postprocessor alle tests succesvol doorlopen? Dan is deze gecertificeerd om in te zetten als betrouwbaar productiemiddel.

cam.jpg

Veel voorkomende werkzaamheden

Onze CAM-experts helpen u graag met de ontwikkeling van betrouwbare post processoren.

Opbouwen van nieuwe postprocessor

Opbouwen van nieuwe postprocessor

Gebaseerd op de al dan niet aanwezige standaard post processoren bouwen we een nieuwe post processor opbouwen volledig naar wens met voorbeeld code.

Foutopsporing in bestaande code

Foutopsporing in bestaande code

Afhankelijk van een bepaalde bewerkingscyclus wordt de code ongewenst uitgegeven, verkeerde koeling gekozen, verkeerd nulpunt opgeroepen, de programmanaam in een ander format geschreven etc. Die fouten kunnen wij er voor u uithalen!

Wijzigen van bestaande code

Wijzigen van bestaande code

Ook voor kleine wijzigingen kunt u bij ons terecht, denk aan oproep van gereedschap, veilige positionering, (optionele) stop toevoegen, etc.

Complexe wijzigingen

Complexe wijzigingen

Complexe wijzigingen doorvoeren? Geen enkel probleem! Denk aan toevoegen nieuwe cycli zoals meten met meettaster, rotatie, berekeningen van positie, etc.

Wilt u meer weten over Post-Processor Development?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap