Naar hoofdinhoud

Omgevingswet-diensten

Met onze dienstverlening haalt u alles uit uw Omgevingswet-software

Profiteer maximaal van NedOmgeving

Vele gemeenten rekenen op Cadac Group als leverancier en als dienstverlener. Heeft u periodieke ondersteuning nodig bij het gebruik van NedOmgeving?

Reken op onze diensten zoals werkplekbegeleiding, installatie- en configuratiehulp, advisering en trainingen. Ook voor het wegwerken van de oude planvoorraad in NedPlan of hulp bij het Archiveren van IMRO plannen kunt u bij ons terecht.

nedgraphics advies

Naar een volledig omgevingsplan met onze Omgevingswet-services

De implementatie van de Omgevingswet vraagt veel van bestuur, management, werknemers en strategische partners van de gemeente. Vanuit de ruime kennis en ervaring van onze consultants ondersteunen wij u bij de transitie naar de Omgevingswet.

Waarmee kunnen we u helpen?

Meest gekozen diensten

Naar een volledig Omgevingsplan met Cadac-dienstverlening

Veel gemeenten rekenen op Cadac als leverancier en als dienstverlener. Heeft u periodieke ondersteuning nodig bij het gebruik van NedOmgeving? Reken op onze diensten zoals werkplekbegeleiding, installatie- en configuratiehulp of een training op maat

Of schakel een consultant in die u helpt met uw specifieke vragen door middel van consultancy of de strippenkaart. De laatste is flexibel in te zetten waarbij een consultant voor één dag of dagdeel u voorziet van hoogwaardig advies en duidelijke antwoorden. Ook voor het wegwerken van de oude planvoorraad in NedPlan of hulp bij het Archiveren van IMRO plannen kunt u bij ons terecht.

Ontdek al onze diensten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze Omgevingswet-oplossingen.

algemene aanpak cadac

Reken op een allround Omgevingswet-partner

Al meer dan 40 jaar ondersteunt Cadac organisaties bij het creëren, beheren en delen van digitale gebiedsinformatie. Dit doen we door meer dan alleen software te leveren, maar ook kennis en ervaring.

Zelf innoveren we mee, volgen we de laatste ontwikkelingen van o.a. de Omgevingswet op de voet en zorgen we ervoor dat we onze klanten alles kunnen bieden om het maximum uit de digitalisering te halen.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

De voordelen van onze Omgevingswet-diesten

  • Opgeleide consultants

    U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

  • Ervaren experts

    Onze NedOmgeving-consultants hebben ruime ervaring binnen het gemeentelijk domein. U kunt leunen op de expertise van onze medewerkers.

  • Snel aan de slag

    Vertrouw op onze expertise om uw medewerkers snel te kunnen inwerken. We kennen de gemeentelijke branche en zoeken en versterken de individuele kwaliteiten.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

Omgevingswet-experts

Boek de beste Omgevingswet-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

Omgevingswet-trainingen

Verrijk uw kennis met een Omgevingswet-training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

Omgevingswet-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld