Naar hoofdinhoud

NedInfra-diensten

Optimaal en efficiënt civieltechnisch tekenen en ontwerpen met de ondersteuning van Cadac Group

Optimaliseer uw civieltechnische teken- en ontwerp-proces

Een goede inrichting van het werkproces is van cruciaal belang om conform gestelde richtlijnen te werken. Dankzij de NedInfra-software in combinatie met de Autodesk oplossingen worden betere concepten, ontwerpen, ontwerpautomatisering processen en constructiedocumentatie gecreëerd en optimaliseert u de samenwerking met de ketenpartners in de GWW sector.

Profiteer van de krachtige civieltechnische oplossingen door uw software aan te vullen met onze NedInfra-diensten. Zo kunt u professioneel advies, hulp en middelen inschakelen waar u dat nodig acht.

nedinfra services nedgraphics

Haal meer uit NedInfra met de diensten van Cadac

De NedInfra Suite is een verzameling applicaties waardoor civieltechnisch tekenaars wél volgens lokale standaarden snel en efficiënt kunnen tekenen, controleren en visualiseren.

Om te beschikken over de juiste kennis kunt u rekenen op de NedInfra-service van Cadac. Wij ondersteunen u met diverse diensten, zoals hoogwaardige advies, consultancy en installatiehulp. Maak gebruik van geavanceerde tips, professioneel advies en duidelijke antwoorden, ongeacht uw NedInfra-niveau en de complexiteit van uw civieltechnische bouwproject.

Waarmee kunnen we u helpen?

Populaire diensten

Wilt u ook beginnen of werkt u al met een van de NedInfra oplossingen, maar wilt u uw processen optimaliseren? Of wilt u deze civieltechnische werkzaamheden combineren met uw geografische werkzaamheden, lokale standaarden toepassen, advies over het gebruik van de beschikbare data voor uw ontwerp of combinatie met overige Autodesk oplossingen? Welke behoefte u ook heeft, Cadac kan u helpen.

Wij onderscheiden ons onder meer door onze krachtige consultancy met kennis van de Grond- Weg- en Waterbouw sector en daar profiteert u van.

Ontdek al onze diensten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze NedInfra-oplossingen.

algemene aanpak cadac

Volledig mee met de digitalisering dankzij Cadac

Al jaar en dag helpt Cadac organisaties de digitalisering te omarmen. Dit doen we door meer dan alleen software te leveren, maar ook kennis en ervaring. Zelf innoveren we mee, volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet en zorgen we ervoor dat we onze klanten alles kunnen bieden om het maximum uit de digitalisering te halen. Onze NedInfra-diensten zijn dé toegevoegde waarde waardoor u de digitalisering volledig kunt omarmen.

Onze dienstverlening is gericht op alle NedInfra-gebruikers, ongeacht of u nu CAD-tekenaar, ingenieur, aannemer, constructeur, landmeter, projectleider en beheerder van de geografische, beheer openbare ruimte en asset gegevens bent. Als lid van de keten is het namelijk essentieel om deel te nemen aan BIM.

De voordelen van de NedInfra-diensten van Cadac

  • Een NedInfra-consultant gespecialiseerd in uw vakgebied

    Onze consultants zijn gespecialiseerd in een breed scala aan civieltechnische- en GIS-expertises.

  • Samen komen we verder

    Informatie, kennis en ervaring delen staat bij ons hoog in het vaandel.

  • Werken met lokale standaarden

    Wij ondersteunen u bij het toepassen van de meest gangbare ontwerpstandaarden. Voor Nederland is dit de Nederlandse CAD Standaard (NLCS).

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedInfra-experts

Boek de beste experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

NedInfra-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

NedInfra-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld