Naar hoofdinhoud

NedBGT-diensten

Laat u ontzorgen voor de BGT met onze dienstverlening

Reken op onze consultants

De NedBGT-oplossing bestaat uit meerdere componenten die de bronhouder helpen om het beheer van de BGT-gegevens efficiënt te kunnen uitvoeren.Onze BGT-software is ontwikkeld voor zowel gemeentelijke en provinciale bronhouders als dataleveranciers die NedBGT inzetten om hun klanten te helpen.

De consultants van Cadac Group ondersteunen klanten zowel bij installaties en updates, bij de specifieke inrichting en configuratie van de oplossing als bij het opstellen en verfijnen van de regelgeving waarmee de kwaliteit van uw gegevens wordt geborgd.

diensten

Specialisten die uw taal spreken

Ook zorgen wij ervoor dat de distributie van gegevens mogelijk is. Zo is de inrichting van geautomatiseerd berichtenverkeer met SVB-BGT (BRAVO) mogelijk en realiseren we koppelvlakken met BAG- en BOR-applicaties.

Onze consultants kennen uw werkprocessen, in samenhang met de daarbij behorende wet- en regelgeving en daarmee bieden zij de juiste ondersteuning bij uw implementaties.

Meest gekozen NedBGT-diensten

Haal het maximale uit uw NedBGT-software

Vele bronhouders rekenen op Cadac als leverancier en als dienstverlener voor de BGT. Heeft u ondersteuning bij het gebruik van onderdelen van de NedBGT oplossing? Reken op onze diensten zoals werkplekbegeleiding,  configuratiehulp en advisering. Veel van deze diensten kunnen op eenvoudige manier middels de strippenkaart afgenomen worden.

En als het gaat om het realiseren van StUF koppelvlakken met bijvoorbeeld uw BOR applicatie of BAG systeem, zijn wij u graag van dienst met onze projectmatige aanpak en dienstverlening.

Ontdek al onze diensten

Cadac helpt u verder

Optimaal beheer van uw basisgegevens BGT met onze NedBGT-oplossingen.

algemene aanpak cadac

Reken op een allround BGT-kennispartner

Met meer dan 35 jaar ervaring, heeft Cadac zich ontwikkeld tot koploper in de BGT. Niet alleen kunt u bij ons rekenen op kwalitatieve software tegen een scherpe prijs, maar ook voor de beste aanvullende diensten. Met de kennis van onze ervaren specialisten, kunnen wij u zeker verder helpen.

Onze NedBGT-diensten zijn dé toegevoegde waarde waardoor u de digitale agenda volledig kunt omarmen.

Wilt u meer informatie over onze NedBGT-diensten?

Waarom kiezen voor onze NedBGT-dienstverlening?

  • Ervaren consultants

    Onze consultants hebben ruime ervaring met BGT-implementaties. Maar ook zijn ze goed thuis in de configuratie van NedBGT en de kwaliteitsbeoordeling van uw waardevolle BGT-gegevens.

  • Snel aan de slag

    Vertrouw op onze expertise om uw medewerkers snel te laten inwerken. We kennen de gemeentelijke branche en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

  • Handen uit de mouwen

    Onze consultants hebben een hands-on mentaliteit en combineren uw strategische doelen met een praktische, gestandaardiseerde aanpak.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

NedBGT-experts

Boek snel en eenvoudig een expert.

Bekijk experts
services cadac diensten

NedBGT-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

NedBGT-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld