Naar hoofdinhoud

Inventor-diensten

Maak optimaal gebruik van 3D-CAD engineering

Dé oplossing voor 3D-ontwerpen

Met Autodesk Inventor heeft u dé oplossing voor 3D-ontwerpen in de werktuigbouw in handen. U kunt uw product beter ontwerpen, simuleren, valideren, optimaliseren en meer. Profiteer van de krachtige tools van Inventor door uw software aan te vullen met onze Inventor-diensten van consultancy tot installatiehulp tot het huren van een workstation. Zo kunt u professioneel advies, hulp en middelen inschakelen waar u dat nodig acht. Met welke diensten kunnen wij u vooruithelpen?

cadac aanpak diensten

Wilt u Autodesk Inventor optimaal integreren in de verschillende werkprocessen van uw organisatie en daarbij draagvlak bij uw personeel creëren?

Reken dan op onze consultancy. Onze Inventor-consultants volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en hebben daarbij een hoop praktijkervaring. Zij zijn aanwezig in uw organisatie, helpen u met de installatie of optimalisatie van uw processen, testen alles nauwkeurig in de praktijk en dragen de nodige kennis, tips en tricks over aan u en uw medewerkers. Wij helpen u groeien met Inventor, ongeacht of u nog in de startfase zit of Inventor reeds inzet voor complexe projecten.

Waarmee kunnen we u helpen?

Realiseer uw digitale agenda

Cadac Support geeft u toegang tot het ticketsysteem van Cadac, waar u 24/7 Inventor- softwarevragen kunt stellen aan experts. Dankzij deze professionele ondersteuning kunt u uw productiviteit vergroten. Samen zorgen we dat u het maximale uit Autodesk Inventor haalt en dat u nooit langer dan nodig met vragen en issues blijft zitten. Bij uw bestelling van Inventor-software kunt u eenvoudig Cadac Support toevoegen. Heeft u software gekocht zónder Cadac Support en wilt u dit later toevoegen? Dat kan ook.

Met de Cadac Dienstenpas maakt u gebruik van een Cadac consultant op uw locatie of op afstand om processen te optimaliseren. De Cadac Dienstenpas is een flexibele oplossing voor consultancy op maat, waarbij u verspreid over een periode een consultant kunt inplannen voor een aantal dagen, halve dagen of uren naar keuze.

Ontdek alle diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de Inventor-oplossingen van Cadac.

neil cross inv mark

In samenwerking met Neil Cross, eigenaar van het populaire YouTube-Kanaal TFI, heeft Cadac Group een benchmark-tool ontwikkeld voor gebruikers van Autodesk Inventor.

Invmark: dé benchmark-tool voor Autodesk Inventor

Welke hardware is het beste voor het gebruik van Autodesk Inventor? En hoe presteert uw huidige hardware ten opzichte van andere Autodesk Inventor-gebruikers? Invmark geeft inzicht in 3D-berekeningen, plaatsing en creatie van gegevensrijke weergaven, FEA, grafische testen, workflows en nog veel meer. Upload en vergelijk uw testscores met collega's en de gehele Autodesk-community op het InvMark Leaderboard.

Ontdek InvMark

cadac enabling digital

Profiteer van de voordelen van Autodesk Inventor

Enabling digital, dat is de missie van Cadac. We bereiken dit door enkel kwalitatieve software te leveren en ons verder te specialiseren in de tools en mogelijkheden van de software. Zo kan u het maximum uit de digitalisering halen. Bij onze klanten zien we verbluffende resultaten met Autodesk Inventor: minder kosten, meer innovatie en een snellere time-to-market.

Wilt u ook maximaal profiteren van de voordelen van Autodesk Inventor? Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen en wij bieden u de dienst(en) aan die u nodig heeft voor de beste resultaten met Autodesk Inventor.

Wilt u meer informatie over onze Inventor-diensten?

De voordelen van de Inventor-diensten van Cadac Group

  • Inventor op het hoogste niveau

    Inventor heeft voor onze specialisten geen geheimen. Integreer deze kennis in uw organisatie via onze diensten.

  • Meer ruimte voor innovatie

    Verlies geen tijd met inefficiënte workflows en het uitzoeken van ingewikkelde tools, maar reken op onze Inventor-support.

  • Autodesk Platinum Partner

    Cadac is trouwe Autodesk Platinum Partner. Geniet daarom van voordelige diensten.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac autodesk software

Inventor-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software
cadac experts

Inventor-experts

Boek de beste Inventor-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

Inventor-trainingen

Verrijk uw kennis met een Inventor-training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld