Naar hoofdinhoud

Documentmanagement-diensten

Beheer uw bouwdocumenten efficiënt met de diensten van Cadac

Haal alles uit uw DMS-software met onze aanvullende diensten

Een succesvolle integratie van uw documentmanagement-software resulteert in betere resultaten, minder tijdverlies en minder fouten op de bouwplaats. Documentmanagement is echter een complex proces. Daarom is het van groot belang dat al uw projectmedewerkers van architect tot aannemer tot gebouwbeheerder beschikken over de juiste middelen en kennis. Optimaliseer uw documentmanagement met de DMS-diensten van Cadac, gedurende iedere fase van uw bouwproject.

bim building information model

Met meer dan 30 jaar ervaring in de digitalisering van de bouw, is Cadac koploper op het gebied van BIM en documentmanagement.

Profiteer van onze kennis en ervaring door gebruik te maken van onze documentmanagement-diensten zoals onze krachtige consultancy. Onze consultant staat u bij met deskundig advies, bondige antwoorden en inside tips. Benieuwd hoe onze DMS-services u vooruit kunnen helpen?

Waarmee kunnen we u helpen?

Hoe kunt u de inzet van uw DMS-software optimaliseren?

Maakt u al gebruik van documentmanagement-software? Verloopt de datastroom binnen uw projectteam vlot of is er nog ruimte voor verbetering? Ongeacht of u beginnende bent met documentmanagement in uw bouwprojecten of al werkt aan complexe projecten: door middel van onze diensten helpen wij u uw documentenstroom te optimaliseren.

Cadac onderscheidt zich onder meer door zijn krachtige consultancy. Onze consultants voeren bijna dagelijks omvangrijke DMS-implementaties en -optimalisaties uit. Ze zijn ter plekke aanwezig bij uw organisatie en creëren draagvlak bij uw betrokken medewerkers. Zet een DMS-consultant in via consultancy of voor één dag(deel) met een dienstenpas.

Ontdek alle diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de documentmanagement-oplossingen van Cadac.

cadac aanpak diensten

Op kop in de digitalisering

De manier waarop u bouwt verandert radicaal. De populariteit van BIM neemt toe en dat biedt heel wat mogelijkheden. Laat u helpen met het toepassen van de nieuwste innovaties in uw organisatie door Cadac. ‘Enabling digital’ dat is onze missie. We volgen de laatste ontwikkelingen in BIM op en innoveren zelf mee. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u helpen documentmanagement optimaal toe te passen in uw organisatie.

Profiteer van voordelige prijzen en kwalitatieve diensten. Kies voor Cadac Advanced Support, installatiehulp, consultancy, een dienstenpas of een workstation.

Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze!

De voordelen van DMS-diensten van Cadac Group

  • Beter overzicht

    Bekijk de vorige versies van uw bestanden en krijg een overzicht van het verloop van het project.

  • Snelle besluitvorming

    Maak snelle, meer efficiënte beslissingen, omdat de informatie vanaf de bouw of leverancier direct ter beschikking hebt.

  • Eenvoudig beheer

    Laat de bouwplaatsverantwoordelijke zelf de juiste koppelingen aanbrengen zonder tussenkomst van ICT dankzij de slimme rollenstructuur.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

Documentmanagement-experts

Boek de beste DMS-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

Documentmanagement-trainingen

Verrijk uw kennis met een DMS-training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

Documentmanagement-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld