Detachering en Werving & Selectie

Zet onze Professionals in voor uw organisatie

Neem contact op Aanmelden nieuwsbrief

Ons CAD Team staat voor u klaar

Snel opschalen met extra CAD- of GEO-Professionals
Wij helpen u graag via detachering, uitvoeren van werkzaamheden op onze eigen tekenkamer of werving & selectie. Wij beschikken over een deskundig team van engineers, tekenaars, constructeurs en ontwerpers in diverse disciplines. U kunt bij ons ook terecht voor andere technische profielen zoals (assistent)projectleiders, kwaliteitsmanagers en technisch inkopers. Direct inzetbaar voor korte projecten of langdurige inzet.

Ervaren specialisten in Nederland en België
Met een minimaal HTS / HBO niveau en jarenlange ervaring in uw branche bent u verzekerd van een professional die snel voor u aan de slag kan.

Wij vinden uw nieuwe collega
Wanneer u voor langere termijn op zoek bent naar nieuwe medewerkers, dan helpen wij u graag met werving & selectie of een detavast constructie.

Lees meer

Dankzij onze CAD- & GEO-specialisten is de capaciteit op uw afdeling volledig schaalbaar.

Armand Pinkaarts Managing Director - Cadac Group Professional Resources Armand Pinkaarts

Voordelen CAD Detachering en Werving & Selectie

USP Specialisten in elke branche

Specialisten in elke branche

U wilt een CAD specialist die snapt waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche.

USP Hoog opgeleid

Hoog opgeleid

U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

USP Snel beschikbaar

Snel beschikbaar

Het CAD team staat voor u klaar, waar en wanneer het u uitkomt.

USP Altijd bij u in de buurt

Altijd bij u in de buurt

Onze specialisten wonen verspreid in Nederland en België en zijn dus altijd bij u in de buurt.

USP Cadac tekenkamer

Cadac tekenkamer

Geen plaats bij u op locatie? Geen probleem! Ook vanuit onze eigen tekenkamer in Heerlen kunnen wij u helpen.

USP Werving & selectie

Werving & selectie

Wij weten wat u zoekt en vinden snel de meest geschikte kandidaten.

cad-detachering.jpg

Tijdelijk mankracht nodig? Kies voor Detachering!

Beschikt u niet over de capaciteit of knowhow voor bepaalde projecten? Heeft u veel bulk-werk dat in korte tijd afgerond moet worden? Of incidenteel tekenwerk waar u de kennis of juiste CAD-licenties mist? Detachering is dan dé oplossing.

Onze CAD specialisten gaan direct voor u aan de slag. U hoeft niet te investeren in tijd en geld voor een zoektocht naar de juiste mensen, dat regelen wij graag voor u. Onze tekenaars kunnen overweg met Autodesk applicaties zoals Inventor, Revit en AutoCAD, maar ook met pakketten zoals SolidWorks, Pro-Engineer, ArchiCAD, Allplan, DeltaPi, of Arkey.

Op zoek naar een baan? Bekijk onze vacatures

Ervaring in elke discipline

U wilt snel schakelen en een CAD tekenaar inhuren die weet waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Wij snappen dit en zorgen er dan ook voor dat ons team CAD specialisten breed multidisciplinair inzetbaar is.

Onze werktuigbouwkundige CAD & Inventor engineers / constructeurs en technisch tekenaars kunnen bijvoorbeeld machines volledig modelleren of onderdelen detailleren voor werkplaatstekeningen. De bouwkundige tekenaars en Revit modelleurs staan klaar voor het maken van voorontwerp, definitief ontwerp, bestektekeningen, detailtekeningen, werktekeningen, werkvoorbereiding of complete 3D ontwerpen. De GIS medewerkers in het team helpen u bij het actualiseren of verrijken van geografische data en tekeningen in AutoCAD MAP 3D of NedGraphics oplossingen.

verhuur.jpg
werving-selectie.jpg

Werving & Selectie

Wanneer u een nieuwe medewerker zoekt, wilt u zo snel mogelijk de juiste persoon vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring met werving & selectie bij legio klanten weten wij als geen ander wat u zoekt voor uw bedrijf. No cure no pay, dus uw risico is minimaal!

Onze gecertificeerde Autodesk docenten kennen de voorkomende CAD tekenwerkzaamheden en testen potentiële kandidaten uitvoerig. Onze gesprekken gaan dus verder dan reguliere werving & selectie bureau’s. Wij selecteren voor u alleen de kandidaten die 100% passen bij de functie. Past een kandidaat helemaal bij uw organisatie, maar schiet hij CAD technisch net iets te kort? Dan zorgen wij voor de juiste training.

Uw nieuwe collega hoeft niet meteen in vaste dienst. Kies voor detavast, zodat u en de kandidaat elkaar eerst leren kennen tijdens een periode van detachering. In de praktijk vergroot u zo de slagingskans, zonder extra kosten wanneer u de kandidaat zelf in dienst neemt.

Onze specialisaties

2D-3D migraties

2D-3D migraties

Onze CAD tekenaars zetten uw 2D tekeningen moeiteloos om naar een hoogwaardig 3D model in Autodesk Revit of Inventor.

Basisregistratie Grootschalige Topografie [BGT]

Basisregistratie Grootschalige Topografie [BGT]

De BGT gaat bijna live, maar er ligt nog een hoop werk bij de overheden. Wij ontzorgen u graag met het inwinnen, verwerken en onderhouden van de benodigde data.

Vastgoedbeheer Woningcartotheek

Vastgoedbeheer Woningcartotheek

Laat het digitaliseren en beheren van alle informatie rondom uw woningen, panden en verhuurbare ruimten over aan onze professionals. U bespaart veel tijd dankzij snelle toegang tot een centrale database met handige zoek en filter functies. Online, dus altijd en overal wanneer u het nodig heeft.

BIM

BIM

Met Revit creëert een bouwkundig tekenaar de mooiste intelligente, parametrische BIM-modellen in 3D. Ons omvangrijk team Revit modelleurs en bouwkundige tekenaars staat voor u klaar om ontwerpprojecten bij u op locatie uit te voeren.

Machine- en Apparatenbouw

Machine- en Apparatenbouw

Onze ervaren tekenaars / constructeurs helpen u graag uit de brand wanneer u piektijden beleeft. Dankzij hun uitgebreide ervaring met Digital Prototyping in de werktuigbouwkundige branche zijn ze snel inzetbaar. De engineering van uw project kan direct starten.

3D Scanning

3D Scanning

Met 3D Scanning legt u details vast, sneller en nauwkeuriger dan ooit. Het is dé basis voor een nauwkeurig model van een as-built situatie. Onze experts kunnen u als geen ander helpen met 3D scanning, van scan tot model.

Gerelateerde Downloads

Brochures

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?