Naar hoofdinhoud

Datamanagement-diensten

Haal meer informatie uit uw data met onze datamanagement-diensten

Reken op onze consultants

Cadac Group onderscheidt zich onder meer door haar gespecialiseerde consultancy. Onze consultants voeren dagelijks omvangrijke GIS-/geo-implementaties uit. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie van gegevensmagazijnen en datawarehouses, tot de ontsluiting van data in de meest moderne raadpleegtools, migraties van applicatieservers en/of het hosten van uw applicaties.

diensten

Vruchtbare resultaten dankzij onze dienstverlening

Haal nog meer rendement uit uw GIS viewer met onze dienstverlening. Waardoor u nog sneller en effectiever verschillende doelgroepen, toepassingen en werkprocessen kunt bedienen. Heeft u nog extra hulp nodig bij de installatie? Of heeft u nog vragen voor onze experts? Waar u ook naar op zoek bent, met ons aanbod aan datamanagement-services kunt u vast vooruit.

Waarmee kunnen we u helpen?

Meest gekozen diensten

Haal maximaal rendement uit uw data

Waarschijnlijk werkt u al dagelijks met datawarehouses, magazijnen, landelijke voorzieningen en wilt u uw informatiestromen verder optimaliseren? Welke behoefte u ook heeft, Cadac kan u helpen. Met onze Health check GIS-omgeving heeft u snel inzage in de status van uw datawarehouse, versiebeheer en de actualiteit van diverse laadacties.

Cadac onderscheidt zich onder meer door haar gespecialiseerde consultancy. Onze consultants voeren dagelijks omvangrijke GIS/GEO-implementaties uit. Daaronder verstaan wij ons vak op o.a. het gebied van de implementaties van gegevensmagazijnen en datawarehouses tot de ontsluiting in de modernste raadpleegtools, migraties van applicatieservers en/of het hosten van uw applicaties.

Ontdek al onze diensten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij onze datamanagement-dienstverlening.

algemene aanpak cadac

Bent u klaar om de grote schat aan data die uw organisatie bezit in te zetten voor datagedreven sturing?

Waarschijnlijk werkt u al dagelijks met datawarehouses, magazijnen en landelijke voorzieningen.Wilt u de hulp inroepen van datawarehouse-services om deze informatiestromen verder te optimaliseren? Of wilt u een beroep doen op andere datamanagement-diensten?

Welke behoefte u ook heeft, Cadac kan u helpen. Met onze GIS Quickscan heeft u snel inzage in de status van uw datawarehouse, versiebeheer en de actualiteit van diverse laadacties.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Neem contact met ons op

Met de datamanagement-diensten van NedGraphics:

  • Haalt u meer informatie uit uw data

    Middels een schaalbaar (RSGB-)magazijn, datadistributie en flexibele laadprocessen heeft u een duidelijk overzicht van alle beschikbare informatie.

  • Heeft u snel inzicht

    Door data gestructureerd en samenhangend te ontsluiten kunt u gemakkelijker keuzes maken. Vanaf elke locatie en vanaf elk device.

  • Optimaliseert u de datakwaliteit

    Door medewerkers, inwoners en bedrijven de juiste set aan gegevens te presenteren en hen de mogelijkheid te geven om hierover meldingen te doen zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw data toeneemt.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst.

cadac experts

Datamanagement-experts

Boek de beste experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

Datamanagement-trainingen

Verrijk uw kennis met een training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

Datamanagement-software

Bekijk ons breed gamma aan software.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld