Naar hoofdinhoud

CTO-diensten

Zet succesvol de stap naar Configure to Order

Met jarenlange ervaring in uw vakgebied staan onze consultant voor u klaar

Als digital enabler adviseren wij bedrijven in de maakindustrie zo snel mogelijk de stap te zetten van Engineering to Order naar Configure to Order. Waarom? Met een ETO-aanpak specifieert, ontwikkelt en produceert u steeds elk onderdeel of product op order. Met een CTO-aanpak ontwikkelt u ook klantspecifieke producten, maar maakt u gebruik van gestandaardiseerde bouwblokken. Het resultaat? Snellere offertes, minder engineeringsuren en een snellere levertijd.

CTO is een manier van werken en vergt meer dan alleen software. Met jarenlange ervaring in uw vakgebied staan onze consultant voor u klaar om u bij te staan met CTO-kennis en -advies. Implementeer Configure to Order software optimaal in uw proces dankzij onze diensten.

cadac aanpak diensten

Tweemaal sneller innoveren dankzij slimme productconfiguratie

Benieuwd wat CTO voor uw organisatie kan betekenen? Met de CTO Quickscan bepalen we samen of de transitie naar CTO wel zinvol is. Aan de hand van een productspecifieke case onderzoeken we kritisch of CTO het gewenste resultaat zal leveren. 

Voor onder andere Nooteboom Trailers was het een goede beslissing om op de CTO-kennis van Cadac te rekenen. Zij innoveren nu tweemaal sneller dankzij de slimme productconfiguratie.

Meer over de CTO Quickscan

Laat u ondersteunen door onze CTO-specialisten

Om CTO toe te passen in uw organisatie moet u voldoen aan vier pijlers. U heeft een modulair product nodig, uw processen dienen aangepast te worden, uw nieuwe en oude software dient op punt gezet te worden en ook uw organisatie vereist verandering.

Wenst u hulp bij de implementatie van CTO? Ontdek Cadac Care for Manufacturing waarbij onze CTO-specialisten ervoor zorgen dat al uw systemen optimaal presteren en uw volledige team succesvol aan de slag kan. Wenst u hulp voor specifieke onderdelen van uw proces? Ontdek dan consultancy op maat of onze dienstenpas en beslis zelf welke vorm van ondersteuning het best bij u past. Bij al onze diensten kunt u rekenen op betrouwbaar advies en jarenlange ervaring.

Ontdek alle diensten

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CTO-oplossingen van Cadac.

diensten cpq

Een betrouwbare partner in de snel veranderende digitale wereld

De digitalisering staat niet stil. Nieuwe mogelijkheden worden steeds ontwikkelt om sneller en beter producten te ontwikkelen. Bij Cadac Group onderscheiden wij tijdelijke trends van blijvende innovaties. Meer zelfs, wij innoveren mee. Dagelijks werken wij aan CTO-strategieën zodat u het maximum uit dit productieproces kunt halen.

Onze consultants staan voor u klaar om u bij te staan met kennis, advies en ervaring. Maak gebruik van onze CTO-diensten en profiteer van snelle en haalbare offertes, een efficiënte productie en eenvoudig onderhoud.

Wilt u meer informatie over onze CTO-diensten?

Waarom kiezen voor CTO-diensten bij Cadac Group?

  • Innoveer meer

    Dankzij Configure to Order werkt u sneller en hebben uw engineers meer tijd om zich te focussen op innovatie.

  • Voorkom fouten

    Door CTO toe te passen in uw organisatie maakt u gebruik van gestandaardiseerde en geoptimaliseerde processen. Zo voorkomt u fouten.

  • Profiteer van een kortere time-to-market

    CTO-processen kunnen parallel aan elkaar lopen, zo produceert u uw producten sneller.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CTO-experts

Boek de beste CTO-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

CTO-trainingen

Verrijk uw kennis met een CTO-training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

CTO-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld