Onze consultants zorgen voor succesvolle implementaties

Vertrouw op experts met ruim 30 jaar ervaring

Neem contact op

Profiteer van een efficiënte implementatie

Sneller aan de slag door praktische implementatie
Hoe implementeert u snel een nieuwe werkwijze? Hoe creëert u draagvlak bij betrokken medewerkers? Wij combineren hiervoor liefst drie zaken. Kennisoverdracht, het inrichten van de werkomgeving ter plaatse én de opbouw van een echt project.

Motiverend en versnellend
Met deze toegepaste aanpak oefent u op relevante onderdelen met uw collega’s. U doet bruikbare ervaring op in uw eigen werkomgeving en toegepast op een concreet project. Als dit project namelijk is opgezet, moet de groep vooruit in deze nieuwe omgeving. Dit werkt zeer motiverend en versnellend. De drempel die iedereen ervaart, nemen we zo sneller. Onder deskundige begeleiding van onze consultants natuurlijk.

Lees meer

Omvangrijke implementaties doet u wellicht niet elke dag. Wij wel en daar profiteert u van.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding Paul Smeets

Voordelen Cadac Group Consultancy

USP Specialisten in elke branche

Specialisten in elke branche

U kunt vertrouwen op een consultant die uw taal spreekt, begrijpt hoe uw projecten lopen en die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche.

USP Hoog opgeleid en ervaren

Hoog opgeleid en ervaren

U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

USP Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

Onze consultants hebben een hands-on mentaliteit en combineren uw strategische doelen met een praktische, gestandaardiseerde aanpak.

USP Meer dan specialisten

Meer dan specialisten

Cadac Group consultants kijken niet alleen naar de doelen van het project, maar hebben ook oog voor draagvlak binnen het team voor optimale resultaten.

USP Samen snel aan de slag

Samen snel aan de slag

Vertrouw op onze expertise om ons steeds snel te kunnen inwerken. We kennen uw branche en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

USP Gestandaardiseerde aanpak

Gestandaardiseerde aanpak

Wij zorgen er voor dat uw team snel en efficiënt aan de slag kan.

aanpak.jpg

Een gestandaardiseerde aanpak met oog voor uw project

Hoe kan uw team snel en efficiënt aan de slag met de nieuwe automatiseringsoplossing? Onze consultants hanteren een gestandaardiseerde aanpak. Hiermee worden de belangrijkste valkuilen omzeild en gaat uw hele team enthousiast aan de slag.

Een nieuwe werkmethodiek, nieuwe ontwerpsoftware of een nieuwe data management oplossing reikt verder dan de tekenkamer. Betere samenwerking en reducering van faalkosten in alle disciplines zijn minstens zulke belangrijke uitdagingen. Onze consultants implementeren niet alleen, maar kijken verder voor betere acceptatie. Door pragmatisch met echte projecten aan de slag te gaan onder begeleiding schakelen alle betrokkenen sneller om.

Neem contact met ons op

Onze consultants zijn hierin gespecialiseerd

Architectuur, Bouw en Installatietechniek

Architectuur, Bouw en Installatietechniek

Hoe gaat u mee in de nieuwe economie? BIM 360 toepassingen hebben impact op uw hele organisatie. Het delen en beheren van digitale ontwerpen wordt essentieel. Onze consultants begeleiden uw organisatie naar een nieuwe aanpak.

Machine- en Apparatenbouw

Machine- en Apparatenbouw

Naast de nieuwe automatiseringsoplossingen is een nieuwe manier van denken essentieel om efficiënter en met minder faalkosten te produceren. Onze aanpak en eigen totaaloplossing Cadac NXTdim Suite biedt antwoorden. Met onze Digital Fabrication divisie helpen wij u CAD en CAM te verbinden en nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen uw productontwikkelingsproces toe te passen.

Procestechniek, Energie en Maritiem

Procestechniek, Energie en Maritiem

Als u dagelijks bezig bent met uiterst complexe on- en offshore engineeringsprojecten, is het essentieel dat u beschikt over standaard, betrouwbare en efficiënte ontwerp- en beheeroplossingen voor uw industrie. Onze consultants zorgen ervoor dat u meer controle krijgt over elke fase gedurende de totale levenscyclus van uw assets.

Overheden

Overheden

De infrastructurele vraagstukken, de nieuwe eisen omtrent BGT en BRK eisen een nieuwe aanpak op basis van geo-informatietechnologie. Cadac Group consultants ontzorgen u van advies tot implementatie en acceptatie.

Software Asset Management

Software Asset Management

Cadac Group is door Autodesk benoemd tot haar partner op het gebied van Software Asset Management. Onze aanpak leidt tot een beter beheer van licenties en geregisteerde software. Dit kan u jaarlijks grote besparingen opleveren.

Projectmanagement

Projectmanagement

Voor de optimale uitvoering van uw document management implementatie of migratietraject beschikken we over ervaren senior projectmanagers. Zij vormen de spil tussen u en Cadac Group en hebben als doel de realisatie binnen de gestelde grenzen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Wilt u een persoonlijk advies over consultancy?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?