Naar hoofdinhoud

CAM-diensten

Laat u ondersteunen bij de digitalisering van uw productieproces

Als erkend Autodesk CAM-specialist kunnen wij u helpen CAD en CAM te verbinden

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. Computer-aided manufacturing biedt hier antwoord op, maar CAM is een complex proces en vereist meer dan alleen software. Als erkend Autodesk CAM-specialist kunnen wij u helpen CAD en CAM te verbinden en deze (deels) nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen uw productontwikkelingsproces toe te passen. Vul uw software aan met onze CAM-diensten en optimaliseer uw productieproces.

cadac lab

Zet u de mogelijkheden van CAD-CAM optimaal in?

De ontwikkelingen in de maakindustrie gaan razendsnel. U kunt diverse technieken en machines inzetten om uw productieproces zo goed, zo snel en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Dit start met de juiste CAM-software, maar vereist ook de juiste kennis. Reken hiervoor op Cadac! Wij ondersteunen u met specifieke CAM services, van CAM-consultancy tot het beschikbaar stellen van innovatieve apparatuur in het Cadac Lab. Profiteer van professioneel advies, geavanceerde tips en duidelijke antwoorden. Dit ongeacht uw CAM-niveau en de complexiteit van uw productieproces.

Benieuwd welke diensten bij uw organisatie passen? 

Toets uw ontwerp op maakbaarheid en kwaliteit

Of maak kennis met state-of-the-art-machines zoals de Kuka-robot of de 5-assige Haas VF1 CNC-machine en de laatste CAM-software zoals Autodesk PowerMill en FeatureCAM. Dit kan allemaal in het Cadac Lab, onze digital fabrication workplace in Heerlen. Ontvang tips van CAD-CAM-consultants of test welke Autodesk-software en -apparatuur het best werkt voor uw organisatie. Daarnaast bieden we gratis workshops aan over de nieuwste CAM-technieken zoals lightweighting en hybrid manufacturing.

Cadac fungeert als kennispartner in de digitalisering en staat bekend voor zijn krachtige consultancy. Onze consultants volgen niet alleen de laatste ontwikkelingen op de voet, maar beschikken daarnaast over een hoop praktijkervaring. En daar profiteert u van. Dankzij de aanwezigheid van onze consultant, de toepassing in de praktijk en de kennisoverdracht naar uw medewerkers, kunt u rekenen op een succesvol productontwikkelingsproces.

Ontdek alle diensten

Wilt u meer weten?

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de CAM-oplossingen van Cadac.

cam computer aided manufacturing

Internationale CAM-erkenning voor Cadac Group

Cadac Group ontving in 2019 de Autodesk CAM Specialization. Een internationale erkenning voor onze kennis, ervaring en processen op het gebied van CAM. De CAM-accreditatie voor Cadac kwam niet uit de lucht gevallen. Cadac-medewerkers verdiepen zich al jaren in de CAM-wereld door middel van intensieve trainingen en te innoveren in het Cadac Lab.

Niet alleen bewijst deze accreditatie dat we koploper zijn op het gebied van CAD-CAM, maar het geeft ons ook de mogelijkheid u nog beter te helpen met uw productontwikkelingsproces ongeacht in welke tak van de maakindustrie u actief bent.

De voordelen van CAM-diensten van Cadac

  • Autodesk CAM specialization

    Werk samen met een internationaal erkend bedrijf als koploper op het gebied van CAM.

  • State-of-the-art-machines

    Test de laatste high-tech software in het Cadac Lab.

  • 30 jaar ervaring

    Laat u ondersteunen door experts. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u als geen ander helpen CAD en CAM te verbinden.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac experts

CAM-experts

Boek de beste CAM-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

CAM-trainingen

Verrijk uw kennis met een CAM-training.

Bekijk trainingen
cadac autodesk software

CAM-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software

Kies een locatie

Europa

Wereld