Naar hoofdinhoud

Cadac Overstapservice

Stap over naar de voordeligste Autodesk-leverancier: Cadac Group

De meest voordelige Autodesk-licenties

Bent u momenteel klant bij een andere Autodesk-leverancier, maar wilt u uw lopende Autodesk-licenties onderbrengen aan de meest voordelige prijs? Stap dan over naar Cadac Group. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij steeds de laagste prijs bovenop de beste service.

Dankzij de hulp van Cadac verandert u eenvoudig van leverancier. Neem contact met ons op en wij faciliteren de overstap!

Neem contact op

Ontdek de voordelen van Cadac als Autodesk-partner

  • Laagste prijs

    Als Autodesk Platinum Partner bieden wij steeds de scherpste prijs. Vindt u elders een betere prijs? Wij passen onze prijs aan!

  • Gebruiksvriendelijk platform

    Bestel snel en eenvoudig en profiteer van één centrale plek voor al uw transacties, tegoeden, facturen, softwarecontracten, support en meer.

  • Vertrouwde kennispartner

    Cadac biedt naast software ook Autodesk-trainingen en -diensten, maar het grootste verschil maken de Cadac Experts.

cadac store beste prijs

U heeft een offerte? Wij bieden een betere!

Laagste prijs

Wilt u zeker zijn dat u de beste deal doet door over te stappen naar Cadac Group? Upload uw huidige offerte en wij sturen u gegarandeerd een voordeligere offerte terug!

Upload uw offerte

cadac wallet

Een spaar- en betaalsysteem in één

Nog meer voordeel met de Cadac Wallet

Bij Cadac profiteert u niet alleen van de laagste prijs, maar ook van de Cadac Wallet: een spaar- en betaalsysteem in één. Bij iedere aankoop van software, trainingen, experts of diensten spaart u tegoed in uw Cadac Wallet. 

Het gespaarde tegoed kunt u inzetten bij uw volgende aankoop. Meer zelfs, het is mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment, zoals in een nieuw boekjaar, te gebruiken. 

Meer over de Cadac Wallet

gebruiksvriendelijk

Eén centrale plek voor al uw Autodesk-oplossingen

Gebruiksvriendelijk platform

Als all-round Autodesk-partner bestelt u bij Cadac.com voordelig al uw Autodesk-software, -trainingen, -diensten en -experts. Daarnaast biedt Mijn Cadac één centrale plek voor al uw transacties, tegoeden, facturen, softwarecontracten, support en meer. Ontdek het zelf!

Ontdek Mijn Cadac

cadac experts

Enabling digital met software, experts, trainingen en diensten

Vertrouwde kennispartner

Enabling digital. Dat is wat Cadac doet. Naast het verkopen van Autodesk-software, ontwikkelen we ook zelf software voor de bouw, werktuigbouw, procesindustrie, infrastructuur en overheid. 

Bovendien treden wij op als kennispartner. Dit doen we met doeltreffende trainingen en handige diensten. Maar het grootste verschil maken we met Cadac Experts, een platform met experts die uw branche kennen en uw taal spreken. Bekijk direct ons aanbod van experts.

Vind een expert

Youtube thumbnail

Het ideale startpunt voor iedereen die met Autodesk werkt

Cadac.com. Enabling digital starts here.

Kies een locatie

Europa

Wereld