Naar hoofdinhoud

Installatiehulp

Kies voor installatiehulp bij de bestelling van software om de installatie snel en soepel te laten verlopen. Met behulp van een tool die Cadac heeft ontwikkeld, bespaart u veel tijd op de installatie. Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring met Autodesk-software. Lees verder hoe het werkt.

Start de installatie eenvoudig via Mijn Cadac Store

Heeft u installatiehulp besteld bij uw Autodesk- of Cadac-software? Via Mijn Cadac krijgt u toegang tot de tool die de software op uw systeem installeert. U herkent installatiehulp aan het icoon  in uw overzicht met contracten en producten.

Laat de tool het werk doen

Met de tool doorloopt u een aantal geautomatiseerde stappen om uw software succesvol te installeren. De systeemeisen van uw systeem dienen toereikend te zijn en u heeft het serienummer van uw software nodig, dat u per e-mail heeft ontvangen. Vervolgens zorgt de tool ervoor dat uw software geheel automatisch van alle benodigde instellingen wordt voorzien. Deze instellingen zijn gebaseerd op best practices met als doel om de software snel en optimaal te configureren. Indien gewenst kunt u de instellingen aanpassen tijdens de installatie.

Dankzij deze tool wordt de installatietijd aanzienlijk gereduceerd. Het installatieproces verloopt veel sneller dan bij een handmatige installatie, omdat de tool alle benodigde instellingen automatisch ingeeft. 

In vrijwel alle gevallen is de tool toereikend om de software volledig naar wens te installeren, maar indien nodig kunt u contact opnemen met een servicemedewerker van Cadac.

Deze tool assisteert u optimaal bij een geslaagde software-installatie. Daarna kunt u direct aan de slag met uw software.

Kies installatiehulp bij uw software
Eénmalig €90,-

Installatiehulp bestellen?

Bij de aanschaf van Autodesk- en Cadac-software heeft u de mogelijkheid om installatiehulp te bestellen. Kies installatiehulp voor het eenmalige bedrag van € 90,- om toegang te krijgen tot de tool die Cadac heeft ontwikkeld om de software met alle benodigde instellingen snel en eenvoudig op uw systeem te zetten.

Heeft u uw software gekocht zonder installatiehulp en wilt u toch hulp bij de installatie? Bestel dan een dienstenpas van één uur. Een consultant helpt u vervolgens verder.

Kies een locatie

Europa

Wereld