Cadac Creators

Zet onze professionals in voor uw organisatie

Neem contact op Aanmelden nieuwsbrief

Ons team staat voor u klaar

Snel opschalen met extra CAD,- GEO- en digitaliserings professionals
Wij helpen u graag met ons deskundig team van goed opgeleide engineers, tekenaars, modelleurs en ontwerpers in diverse disciplines. Direct inzetbaar voor korte projecten of langdurige inzet. Onze medewerkers worden opgeleid in alle aspecten, die Cadac verstaat onder Enabling digital. Daarom kunnen zijn ook ingezet worden, wanneer u vraagstukken heeft over het digitaliseren van uw organisatie en processen.

Ervaren specialisten in Nederland en België
Met een minimaal HTS / HBO niveau én een uitgebreid scholingsprogramma  bent u verzekerd van een professional die snel voor u aan de slag kan.

Lees meer

Dankzij onze CAD- & GEO-specialisten is de capaciteit op uw afdeling volledig schaalbaar.

Armand Pinkaarts Managing Director Cadac Creators - Cadac Group Professional Resources Armand Pinkaarts

Voordelen Cadac Creators

USP Specialisten in elke branche

Specialisten in elke branche

U wilt een CAD- of GEO-specialist die snapt waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche.

USP Hoog opgeleid

Hoog opgeleid

U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

USP Snel beschikbaar

Snel beschikbaar

Het team staat voor u klaar. Waar én wanneer het u uitkomt.

USP Altijd bij u in de buurt

Altijd bij u in de buurt

Onze specialisten wonen verspreid in Nederland en België en zijn dus altijd bij u in de buurt.

USP Cadac tekenkamer

Cadac tekenkamer

Geen plaats bij u op locatie? Geen probleem! Ook vanuit onze eigen tekenkamer in Heerlen kunnen wij u helpen.

USP Digitale transformatie

Digitale transformatie

Onze specialisten kunnen de mogelijkheden onderzoeken voor het digitaliseren van uw organisatie en processen.

cad-detachering.jpg

Tijdelijk mankracht nodig? Kies voor Cadac Creators!

Beschikt u niet over de capaciteit of knowhow voor bepaalde projecten? Heeft u veel bulk-werk dat in korte tijd afgerond moet worden? Of incidenteel tekenwerk waar u de kennis of juiste CAD-licenties mist? Cadac Creators is dan dé oplossing.

Onze CAD specialisten gaan direct voor u aan de slag. U hoeft niet te investeren in tijd en geld voor een zoektocht naar de juiste mensen, dat regelen wij graag voor u. Onze tekenaars kunnen overweg met Autodesk applicaties zoals Inventor, Revit en AutoCAD, maar ook met pakketten zoals SolidWorks, Pro-Engineer, ArchiCAD, Allplan, DeltaPi, of Arkey.

Op zoek naar een baan? Bekijk onze vacatures

Ervaring in elke discipline

U wilt snel schakelen en een CAD tekenaar inhuren die weet waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Wij snappen dit en zorgen er dan ook voor dat ons team CAD specialisten breed multidisciplinair inzetbaar is.

Onze werktuigbouwkundige CAD & Inventor engineers / constructeurs en technisch tekenaars kunnen bijvoorbeeld machines volledig modelleren of onderdelen detailleren voor werkplaatstekeningen. De bouwkundige tekenaars en Revit modelleurs staan klaar voor het maken van voorontwerp, definitief ontwerp, bestektekeningen, detailtekeningen, werktekeningen, werkvoorbereiding of complete 3D ontwerpen. De GIS medewerkers in het team helpen u bij het actualiseren of verrijken van geografische data en tekeningen in AutoCAD MAP 3D of NedGraphics oplossingen.

verhuur.jpg
leogos.jpg

Cadac Content Center

Wanneer u geen ruimte of tijd heeft voor begeleiding van een projectmedewerker op locatie, kunt u uw teken- of modelleerwerkzaamheden uitbesteden aan onze interne tekenkamer. Wij zijn multidisciplinair actief!

Met ons team van bouwkundigen en werktuigbouwkundigen kunnen we ondersteunen met (revisie) teken- en modelleerwerkzaamheden in AutoCAD, Inventor of Revit, het migreren van 2D naar 3D, het modelleren vanuit puntenwolken/3D scans of het creëren van content.

Het Cadac Content Center is onderdeel van de interne tekenkamer en draagt zorg voor de in-house ontwikkeling van klant- of product specifieke bibliotheekobjecten/ componenten, toepasbaar binnen het ontwerpproces, BIM of 3D model. Samen inventariseren we de wensen en specificaties, waarna onze content bouwers aan de slag gaan met het opzetten van de template en bibliotheek. 

Onze specialisaties

2D-3D migraties

2D-3D migraties

Onze CAD tekenaars zetten uw 2D tekeningen moeiteloos om naar een hoogwaardig 3D model in Autodesk Revit of Inventor.

Basisregistratie Grootschalige Topografie [BGT]

Basisregistratie Grootschalige Topografie [BGT]

De BGT gaat bijna live, maar er ligt nog een hoop werk bij de overheden. Wij ontzorgen u graag met het inwinnen, verwerken en onderhouden van de benodigde data.

Vastgoedbeheer Woningcartotheek

Vastgoedbeheer Woningcartotheek

Laat het digitaliseren en beheren van alle informatie rondom uw woningen, panden en verhuurbare ruimten over aan onze professionals. U bespaart veel tijd dankzij snelle toegang tot een centrale database met handige zoek en filter functies. Online, dus altijd en overal wanneer u het nodig heeft.

BIM

BIM

Met Revit creëert een bouwkundig tekenaar de mooiste intelligente, parametrische BIM-modellen in 3D. Ons omvangrijk team Revit modelleurs en bouwkundige tekenaars staat voor u klaar om ontwerpprojecten bij u op locatie uit te voeren.

Machine- en Apparatenbouw

Machine- en Apparatenbouw

Onze ervaren tekenaars / constructeurs helpen u graag uit de brand wanneer u piektijden beleeft. Dankzij hun uitgebreide ervaring met Digital Prototyping in de werktuigbouwkundige branche zijn ze snel inzetbaar. De engineering van uw project kan direct starten.

Digitale transformatie

Digitale transformatie

Als uw organisatie ontwerp, realisatie en gebruik volledig wil digitaliseren, maar niet weet hoe, dan kunnen onze medewerkers de mogelijkheden voor de digitale transformatie bij uw bedrijf onderzoeken.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?