Cadac Care for Manufacturing

Gestuructureerde kennis ontwikkeling & beheer voor de engineering afdeling

Neem contact op
autodesk-white.png

Werkt u met CAD, PDM of EDM systemen? Dan herkent u deze problemen.

CAD beheer kost veel tijd
Uw beste en duurste engineers zijn veel kostbare tijd kwijt om er voor te zorgen dat het systeem feilloos werkt, terwijl ze eigenlijk moeten werken aan uitdagende engineering projecten.

Migraties worden uitgesteld
U stelt migraties naar nieuwe versies uit. CAD-systemen zijn allemaal anders geconfigureerd, het kost altijd veel tijd en ergernissen, of misschien ontbreekt wel de benodigde dure hardware om goed te testen. Het gevolg? U werkt met oudere versies waardoor u handige nieuwe features mist en heeft last van compatibiliteitsproblemen.

Chaos in uw werkwijze
Engineers hanteren allemaal eigen werkwijzen, maar wat is nu de beste en meeste efficiënte? Dit zou vastgelegd moeten worden. Engineers kunnen lastig elkaars CAD-modellen hergebruiken of wijzigen door deze verscheidenheid aan modelleer technieken. Inwerken van nieuwe collega's of tijdelijke engineers duurt lang.

Lees meer

Met Cadac Care hoeft u zich niet meer druk te maken over deze problemen, wij zorgen ervoor dat uw CAD-systemen optimaal presteren en uw engineering team beter (samen)werkt dan ooit.

Mischa van Brandwijk Customer Success Manager - Machine- en apparatenbouw Mischa van Brandwijk

Wat levert Cadac Care u op?

USP Engineers effectiever inzetbaar

Engineers effectiever inzetbaar

Uw beste en duurste CAD-engineers hoeven zich niet langer bezig te houden met onderhoud van CAD-systemen. Zij krijgen weer tijd voor hun engineering projecten.

USP Voorkom downtime

Voorkom downtime

Met meer dan 30-jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we uw CAD-systeem kunnen onderhouden en updaten zonder dat u daar last van heeft.

USP Eenduidige werkwijzen

Eenduidige werkwijzen

CAD-modellen worden vanaf nu eenduidig opgebouwd. Iedereen kan elkaars werk moeiteloos overnemen en nieuwe collega's zijn razendsnel ingewerkt.

USP De meest optimale configuratie

De meest optimale configuratie

Alle CAD-systemen krijgen van ons de meest optimale configuratie. Samen plannen we onderhoud en migraties in. Die testen we uiteraard eerst op onze eigen hardware.

USP Één vast contactpersoon

Één vast contactpersoon

Wij houden van duidelijke communicatie en maken graag heldere afspraken. U krijgt van ons dan ook één vast aanspreekpunt.

USP Als eerste op de hoogte

Als eerste op de hoogte

Als Autodesk Platinum Partner zijn we altijd als eerst op de hoogte van nieuwe software ontwikkelingen voor uw industrie. U dus ook!

Cadac Care in 5 stappen

Krijg de perfecte ondersteuning in het beheer van uw CAD, PDM of EDM omgevingen. Met een goed doordacht plan zorgen wij dat uw engineering omgeving optimaal werkt en altijd up-to-date is. Benut en optimaliseer uw engineeringcapaciteit maximaal. Processen, software en teams worden één. Hoe doen wij dit?

Uitgebreide systeem check

Uitgebreide systeem check

We nemen uw software en systemen onder de loep en zorgen voor de beste configuratie.

De beste werkwijze

De beste werkwijze

Samen bepalen we de beste werkwijzen voor uw engineers en leggen deze vast in een handig portal.

Doordacht beheerplan

Doordacht beheerplan

We plannen periodiek onderhoud en testen updates en migraties eerst uitvoerig op onze eigen hardware.

Hoger niveau engineering

Hoger niveau engineering

Welk niveau wilt u bereiken voor uw engineers? En hoe gaan we dat doen? We leggen het vast in een helder ontwikkelingsplan.

Uitgebreide systeem check

Engineering systemen zijn in de praktijk verschillend geconfigureerd. Weet u precies welke versie, met welke updates op welk systeem draaien? Het overzicht is al snel zoek. Het gevolg hiervan? Updates en migraties leveren problemen op die direct opgelost moeten worden, dus staat de engineering staat stil.

In uitgebreide systeem checks brengen we dit precies in kaart. Ook de systemen zelf nemen we onder de loep. Wat zijn de systeemeigenschappen en het OS? Hierna voorzien we alle systemen van de best mogelijke configuratie, zodat alles draait als een zonnetje.

mfg-nxtdim-suite-headerimage.JPG
OGN_taskforce.jpeg

Werkwijzen leggen we vast. Eindelijk!

Vervolgens zoomen we in op de huidige werkwijzen van uw engineers. Hoe wordt gemodelleerd? Hoe wordt er omgegaan met engineeringdata? Dit mixen we met meer dan 30-jaar ervaring bij talloze klanten zodat we samen de beste aanpak voor uw organisatie bepalen.

Dit leggen we helder vast in een handig portal en u bepaalt zelf wie hier toegang tot krijgt. CAD modellen worden vanaf nu eenduidig opgebouwd en nieuwe collega’s zijn razendsnel ingewerkt.

Een goed doordacht beheerplan

Op basis van de systeem check en de best practice werkwijzen stellen we een beheerplan op dat volledig op uw omgeving en werkwijzen is afgestemd. Samen plannen we precies wat we wanneer gaan doen zodat uw engineering capaciteit maximaal inzetbaar is. U weet precies waar u aan toe bent. Al onze afspraken vindt u terug in het portal.

We voorkomen ad-hoc updates en migraties en verlies van kostbare tijd van uw engineers. We voorkomen onduidelijkheid over de beste aanpak voor het opbouwen van CAD modellen. U en uw engineers krijgen weer de rust om 100% te focussen op innovatie.

Business-Intelligence.jpg
car-maintenance.jpg

Periodiek onderhoud en migraties

We weten inmiddels precies hoe uw configuratie er uit ziet. We plannen periodiek onderhoud en testen updates en migraties eerst uitvoerig bij Cadac op onze eigen hardware. U bespaart aanzienlijke kosten op onnodige test hardware. Downtime is minimaal, engineers ondervinden geen enkele hinder meer en werken ongestoord door aan uw projecten.

Updates en migraties doen we volgens onze best practices, ontwikkeld op basis van meer dan 30-jaar ervaring bij talloze bedrijven, ook in uw branche. Als een van de zes Autodesk Platinum Partners in Europa kunt u er op vertrouwen dat wij alle Autodesk ins en outs kennen. We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, bugs en issues en weten als geen ander hoe we Autodesk software optimaal laten presteren.

Ontwikkelingsplan voor engineers

Samen bepalen we hoe we het niveau van uw engineers gaan verhogen en hoe we de werkwijzen verfijnen. Waar staan we nu? Welk niveau willen we bereiken? En hoe gaan we dat doen? We leggen het vast in een helder ontwikkelingsplan.

Praktische workshops over de nieuwste marktontwikkelingen, training on-the-job, klassikale trainingen of e-learning. We halen alles uit de kast om uw engineering naar een hoger niveau te tillen.

training.jpg

Support zoals het hoort

Heeft u een Cadac Care abonnement, dan komen we geregeld bij u langs. Voor onderhoud, ontwikkeling en training. Daarbij reserveren we voldoende tijd voor gebruikersvragen. Hoe werkt deze optie in Inventor? Hoe kan ik het beste….? Hoe kan ik het snelste….? Onze experts weten het antwoord.

Toonaangevende bedrijven vertrouwen op onze experts

Onze Cadac Care abonnees weten het al langer: laat beheer over aan de professionals.

Wilt u meer weten over zorgeloos beheer of persoonlijk advies?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap