Cadac Care for Manufacturing

Haal het maximale uit uw engineeringscapaciteit

Neem contact op Download brochure
autodesk-white.png

Werkt u met CAD, PDM of EDM systemen? Dan herkent u deze problemen.

Beheer kost veel tijd
Uw beste en duurste engineers zijn veel kostbare tijd kwijt om er voor te zorgen dat het systeem feilloos werkt, terwijl ze eigenlijk moeten werken aan uitdagende engineering projecten. Cadac Care helpt u met het beheer en optimaal gebruik rondom cruciale engineering applicaties zoals AutoCAD, Inventor en Autodesk Vault.

Migraties worden uitgesteld
U stelt migraties naar nieuwe versies uit. Engineering-systemen zijn allemaal anders geconfigureerd, het kost altijd veel tijd en ergernissen, of misschien ontbreekt wel de benodigde dure hardware om goed te testen. Het gevolg? U werkt met oudere versies waardoor u handige nieuwe features mist en heeft last van compatibiliteitsproblemen.

Chaos in uw werkwijze
Engineers hanteren allemaal eigen werkwijzen, maar wat is nu de beste en meeste efficiënte? Dit zou vastgelegd moeten worden. Engineers kunnen lastig elkaars 3D-modellen hergebruiken of wijzigen door deze verscheidenheid aan modelleer technieken. Inwerken van nieuwe collega's of tijdelijke engineers duurt lang.

Lees meer

Met Cadac Care hoeft u zich niet meer druk te maken over deze problemen, wij zorgen ervoor dat uw engineering-systemen optimaal presteren en uw engineering team beter (samen)werkt dan ooit.

Mischa van Brandwijk Customer Success Manager - Machine- en apparatenbouw Mischa van Brandwijk

Wat levert Cadac Care u op?

USP Engineers effectiever inzetbaar

Engineers effectiever inzetbaar

Uw beste en duurste engineers hoeven zich niet langer bezig te houden met onderhoud van engineering-systemen. Zij krijgen weer tijd voor hun engineering-projecten.

USP Voorkom downtime

Voorkom downtime

Met meer dan 30-jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we uw engineering-systeem kunnen onderhouden en updaten zonder dat u daar last van heeft.

USP Eenduidige werkwijzen

Eenduidige werkwijzen

3D-modellen worden vanaf nu eenduidig opgebouwd. Iedereen kan elkaars werk moeiteloos overnemen en nieuwe collega's zijn razendsnel ingewerkt.

USP De meest optimale configuratie

De meest optimale configuratie

Alle engineering-systemen krijgen van ons de meest optimale configuratie. Samen plannen we onderhoud en migraties in. 

USP Één vast contactpersoon

Één vast contactpersoon

Wij houden van duidelijke communicatie en maken graag heldere afspraken. U krijgt van ons dan ook één vast aanspreekpunt.

USP Als eerste op de hoogte

Als eerste op de hoogte

Als Autodesk Platinum Partner zijn we altijd als eerst op de hoogte van nieuwe software ontwikkelingen voor uw industrie. U dus ook!

Cadac Care in 5 stappen

Krijg de perfecte ondersteuning in het beheer van uw CAD, PDM of EDM omgevingen. Met een goed doordacht plan zorgen wij dat uw engineering omgeving optimaal werkt en altijd up-to-date is. Benut en optimaliseer uw engineeringcapaciteit maximaal. Processen, software en teams worden één. Hoe doen wij dit?

Uitgebreide systeem check

Uitgebreide systeem check

De eerste stap is een 0-meeting. We nemen uw software en systemen onder de loep en zorgen voor de beste configuratie.

De beste werkwijze

De beste werkwijze

Samen bepalen we de beste werkwijzen voor uw engineers en leggen deze vast in een handig portal.

Doordacht beheerplan

Doordacht beheerplan

We plannen periodiek onderhoud en testen updates en migraties.

Hoger niveau engineering

Hoger niveau engineering

Welk niveau wilt u bereiken voor uw engineers? En hoe gaan we dat doen? We leggen het vast in een helder ontwikkelingsplan.

Workshops

Workshops

Als Autodesk Platinum partner, zijn wij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Danzij deze kennis kunnen we u tijdig informeren over relevante ontwikkelingen. 

Download brochure

Uitgebreide systeem check

Engineering systemen zijn in de praktijk verschillend geconfigureerd. Weet u precies welke versie, met welke updates op welk systeem draaien? Het overzicht is al snel zoek. Het gevolg hiervan? Updates en migraties leveren problemen op die direct opgelost moeten worden, dus staat de engineering staat stil.

In uitgebreide systeem checks brengen we dit precies in kaart. Ook de systemen zelf nemen we onder de loep. Wat zijn de systeemeigenschappen en het OS? Hierna voorzien we alle systemen van de best mogelijke configuratie, zodat alles draait als een zonnetje.

mfg-nxtdim-suite-headerimage.JPG
OGN_taskforce.jpeg

Werkwijzen leggen we vast. Eindelijk!

Vervolgens zoomen we in op de huidige werkwijzen van uw engineers. Hoe wordt gemodelleerd? Hoe wordt er omgegaan met engineering data? Dit mixen we met meer dan 30-jaar ervaring bij talloze klanten zodat we samen de beste aanpak voor uw organisatie bepalen.

We leggen de belangrijkste use cases vast en onderhouden deze in een handig portal. U bepaalt zelf wie hier toegang tot krijgt. 3D-modellen worden vanaf nu eenduidig opgebouwd en nieuwe collega’s zijn razendsnel ingewerkt.

Een goed doordacht beheerplan

Op basis van de systeem check en de best practice werkwijzen stellen we een beheerplan op dat volledig op uw omgeving en werkwijzen is afgestemd. Samen plannen we precies wat we wanneer gaan doen zodat uw engineering capaciteit maximaal inzetbaar is. U weet precies waar u aan toe bent. Al onze afspraken vindt u terug in het portal.

We voorkomen ad-hoc updates en migraties en verlies van kostbare tijd van uw engineers. We voorkomen onduidelijkheid over de beste aanpak voor het opbouwen van 3D-modellen. U en uw engineers krijgen weer de rust om 100% te focussen op innovatie.

Business-Intelligence.jpg
car-maintenance.jpg

Periodiek onderhoud

We weten inmiddels precies hoe uw configuratie er uit ziet. Daardoor wordt uw downtime minimaal, engineers ondervinden geen enkele hinder meer en werken ongestoord door aan uw projecten.

Wij werken volgens onze best practices, ontwikkeld op basis van meer dan 30-jaar ervaring bij talloze bedrijven, ook in uw branche. Als een van de zes Autodesk Platinum Partners in Europa kunt u er op vertrouwen dat wij alle Autodesk ins en outs kennen. We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, bugs en issues en weten als geen ander hoe we Autodesk software optimaal laten presteren.

Ontwikkelingsplan voor engineers

Samen bepalen we hoe we het niveau van uw engineers gaan verhogen en hoe we de werkwijzen verfijnen. Waar staan we nu? Welk niveau willen we bereiken? En hoe gaan we dat doen? We leggen het vast in een helder ontwikkelingsplan.

Praktische workshops over de nieuwste marktontwikkelingen, training on-the-job, klassikale trainingen of e-learning. We halen alles uit de kast om uw engineering naar een hoger niveau te tillen.

training.jpg

Ondersteuning bij digitale transitie

Heeft u een Cadac Care abonnement, dan komen we geregeld bij u langs. 

U kunt kiezen uit drie verschillende pakketten. Cadac Care Silver is het basispakket. Met dit pakket komen we zes keer per jaar langs en geven we trainingen, onderhouden we het technisch applicatie beheer op Autodesk & Cadac producten en bieden we werkplek begeleiding. Zo kunnen uw eigen engineers zich volledig focussen op hun engineering projecten.

Cadac Care Gold zet u in voor uitgebreidere vraagstukken. Bij Cadac Care Gold krijgt u niet alleen maandelijks on-site bezoek van uw Cadac Care consultant, ook brengen we in kaart hoe we samen uw engineeringsproces en aansluitende processen kunnen verbeteren en definiëren we verschillende use cases. Daarnaast geven we een keer per jaar een Innovation Management workshop waar we uw beste engineers bijpraten over de volgende stappen om de digitale transitie te omarmen.

Tot slot kunt u ook kiezen voor Cadac Care Platinum. Dit is de uitgebreide versie van Cadac Care Gold waarbij een consultant maar liefst 2 keer per maand ingepland kan worden om er zo voor te zorgen dat uw bedrijf klaar is om de digitale transformatie te omarmen en u in staat te stellen een nieuwe fase van groei in te gaan.

Maak een afspraak

Toonaangevende bedrijven vertrouwen op onze experts

Onze Cadac Care abonnees weten het al langer: laat beheer over aan de professionals.

Wilt u meer weten over zorgeloos beheer of persoonlijk advies?

Download brochure Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap