Naar hoofdinhoud

BIM-diensten

Zet BIM efficiënt in met de BIM-diensten van Cadac

Behaal optimale resultaten met Building Information Modeling

BIM is een complex proces en bestaat uit meer dan alleen software. Als een van de grootste Autodesk-leveranciers in Europa en met ruim 30 jaar ervaring, boekte Cadac al vele successen bij diverse bedrijven in de bouwsector zoals BAM, Hilti en Coen Hagedoorn. Vul uw softwarepakket aan met onze BIM-diensten en behaal optimale resultaten met Building Information Modeling.

diensten consult cadac

Haal meer uit uw software met de BIM-diensten van Cadac

Uw BIM-succesverhaal start met de juiste BIM-software, maar is pas gegarandeerd wanneer uw gehele proces over de juiste kennis en middelen beschikt. Hoe u dat doet? Door te rekenen op Cadac! Wij ondersteunen u met specifieke BIM-diensten: van BIM Quickscan tot consultancy op locatie. Profiteer van inside tips, duidelijke antwoorden en deskundig advies ongeacht uw BIM-niveau, de complexiteit van uw project of uw rol binnen het BIM-proces. Contacteer ons voor meer informatie!

Benieuwd welke diensten bij uw organisatie passen? 

Bent u klaar om integraal samen te werken in uw BIM-projecten?

Misschien werkt u al dagelijks met BIM, maar wilt u uw processen verder optimaliseren? Welke behoefte u ook heeft, Cadac kan u helpen. Met onze BIM-diensten heeft u snel inzage in de mogelijkheden van BIM binnen uw bedrijf.

Cadac onderscheidt zich onder meer door haar krachtige consultancy. Onze consultants voeren dagelijks omvangrijke BIM-implementaties uit. En daar profiteert u van. Niet alleen zorgen ze voor een foutloze implementatie door ter plaatse aanwezig te zijn, maar ze creëren ook draagvlak bij uw betrokken medewerkers. Dit doen ze door middel van kennisoverdracht en mee te werken aan de opbouw van een echt BIM-project.

Ontdek alle diensten

Bent u klaar om integraal samen te werken in uw BIM-projecten?

Cadac helpt u verder

Behaal de beste resultaten dankzij de BIM-oplossingen van Cadac.

bim construction

Profiteer van de voordelen van een digital enabler

Cadac is meer dan alleen een softwareleverancier. Cadac is een digital enabler. Wij willen meer dan enkel software verkopen. Wij willen dat u de digitalisering volledig omarmt. Daarom volgen wij de laatste ontwikkelingen van BIM op de voet en bieden wij u de nodige diensten om uw software optimaal in te zetten.

Onze dienstverlening is gericht op alle partners in de bouwketen, ongeacht of u nu architect, gebouwbeheerder, adviseur, aannemer, fabrikant, toeleverancier of installateur bent. Als lid van de bouwketen is het namelijk essentieel om deel te nemen aan BIM. Building Information Modeling is de norm en vaak een vereiste bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met de BIM-diensten van Cadac

  • Minimaliseer faalkosten

    Vermijd inconsistente informatie en los clashes u al op in de ontwerpfase.

  • Verkort doorlooptijden

    Krijg snel en eenvoudig toegang tot de juiste documenten en maak minder fouten op de bouwplaats.

  • Optimaliseer uw samenwerking

    Werk efficiënt samen met alle stakeholders in uw bouwproces tijdens iedere fase.

Cadac, meer dan alleen diensten

Cadac helpt u de digitalisering te omarmen en zorgt dat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

cadac autodesk software

BIM-software

Bij Cadac profiteert u van de allerlaagste prijzen.

Bekijk software
cadac experts

BIM-experts

Boek de beste BIM-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac diensten

BIM-trainingen

Verrijk uw kennis met een BIM-training.

Bekijk trainingen

Kies een locatie

Europa

Wereld