Autodesk Subscription

Altijd de nieuwste software. Maximale waarde. Minimaal gedoe.

Neem contact op
autodesk-partner-specialisatie-logo-website.png

Drie abonnementen voor elke wens en elk budget

Altijd de nieuwste software
De markt is continu in beweging en vraagt steeds innovatievere en complexere oplossingen. U wilt voorop blijven lopen en heeft dan ook de behoefte aan software die meegroeit. Met Maintenance Subscription en Desktop Subscription heeft u altijd de meest up-to-date versie van uw CAD software met de nieuwste features, productiviteitsverhogende tools en tijdbesparende workflows.

Krachtige Cloud services
Naast up-to-date software krijgt u met Cloud Service Subscription toegang tot krachtige Autodesk Cloud toepassingen. Besteed tijdrovende taken zoals rendering, simulatie en optimalisatie uit aan de cloud, terwijl u tegelijkertijd verder werkt aan uw ontwerp.

 

Lees meer

Zou het niet mooi zijn als u, uw collega's, uw toeleveranciers en uw klanten allemaal de laatste versie CAD software gebruiken waardoor data uitwisseling ongehinderd mogelijk is? Autodesk Subscription maakt dit mogelijk!

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers

Voordelen Autodesk Subscription

USP Altijd de nieuwste software

Altijd de nieuwste software

Ontvang altijd de nieuwste software-updates, direct wanneer deze beschikbaar zijn.

USP Flexibele licenties

Flexibele licenties

Krijg toegang tot nieuwe en oude software versies. Thuis, op kantoor of onderweg.

USP Werk beter samen

Werk beter samen

Communiceer helder met uw team en krijg eenvoudiger toegang tot bestanden, waar en wanneer u dat wilt.

USP Krachtige Cloud Services

Krachtige Cloud Services

Besteed rendering, visualisatie, analyse simulatie uit in de cloud.

USP Pay-as-you-go

Pay-as-you-go

Of uw projecten nu tijdelijk of doorlopend zijn, u houdt uw softwarekosten beheersbaar en voorspelbaar.

USP Schaalbaar

Schaalbaar

Bedrijven groeien. Projecten breiden zich uit. Medewerkers blijven niet op een plek. Pas uw licenties aan naar uw behoeften.

Autodesk Maintenance Subscription overview

Maintenance Subscription: Altijd up-to-date

Verhoog de waarde van uw investering in software met een Maintenance Subscription, de handigste en meest rendabele manier om toegang te krijgen tot de nieuwste hulpmiddelen, flexibele licenties, uitgebreide ondersteuning en services in de cloud.

Met een voordelig Maintenance Subscription abonnement zorgt Autodesk ervoor dat u altijd de nieuwste software updates ontvangt, direct wanneer deze beschikbaar zijn. Niet alleen de tussentijdse releases, maar ook de jaarlijkse nieuwe versie. U houdt zo uw tools actueel, tegen minimale kosten.

Of u nu op kantoor werkt, thuis of onderweg. Dankzij flexibele licentierechten werkt u moeiteloos op meerdere plekken. Met de nieuwste versies, maar ook met oudere versies. Zo voorkomt u compatibiliteitsproblemen bij samenwerking in uw projecten.

Desktop Subscription: Pay-as-you-go

Dezelfde voordelen als permanente licenties en Maintenance Subscription, maar zonder de zware investering vooraf. Huur uw Autodesk software per maand, kwartaal of jaar wanneer u die nodig heeft.

Of u nu voor een project bepaalde software nodig heeft, een tijdelijk piek in werkdrukte moet opvangen of u als freelancer of starter niet beschikt over het nodig startkapitaal voor een vaste licentie. Met het flexibele, schaalbare Desktop Subscription abonnement vindt u de optie die het best past bij uw wensen en budget.

Meer over verhuur CAD software

Autodesk Desktop Subscription

autodesk-cloud-service-subscription.jpg

Cloud Service Subscription: Power of the Cloud

Laat computerintensieve taken zoals analyses, complexe berekeningen en tijdrovende rendering uitvoeren in de cloud, terwijl u gelijkertijd zelf ongestoord verder werkt aan uw ontwerp. Werk effectiever samen, altijd en overal.

In tegenstelling tot uw desktop computer biedt de cloud vrijwel onbeperkte rekenkracht. Met het Cloud Service abonnement van Autodesk krijgt u toegang tot diverse krachtige reken tools die tijdrovende taken moeiteloos van u overnemen. De samenwerk tools laten uw team helder communiceren en bieden altijd en overal toegang tot uw bestanden, thuis, op kantoor of onderweg. U betaalt alleen voor de cloud services die u gebruikt, wanneer u ze nodig heeft.

Bekijk alle Autodesk Cloud Services

Maintenance Subscription vs. Desktop Subscription

Heeft u tijdelijk behoefte aan een licentie, kies dan voor Desktop Subscription. Gaat u echter langere tijd aan de slag, dan adviseren wij een vaste licentie met Maintenance Subscription.

Gerelateerde video's

Bekijk de video's en kies voor Autodesk Subscription

  • Autodesk Subscription

  • Autodesk Maintenance Subscription overview

  • Autodesk Desktop Subscription

  • Subscription 2016 Customer Video - Sole Power

  • Autodesk Subscription 2016 Customer Video - Bates Associates Architects

  • Subscription 2016 Customer Video - Latest Tools

  • Subscription 2016 Customer Video - Subscription Software

Wilt u persoonlijk advies of direct aanmelden voor Autodesk Subscription?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?