Naar hoofdinhoud
200_KBMax

Epicor CPQ - Visuele Productconfigurator

Bent u op zoek naar een oplossing om uw offerte-productietijd aanzienlijk te versnellen waarmee u een grote tijd- en geldbesparing kunt realiseren? Dan is CPQ (Configure Price Quote) de eerste stap. Om over te stappen naar een compleet CTO-proces (Configure to Order) in uw organisatie begint u met de CPQ-software van Epicor CPQ (voorheen KBMax).

Veel bedrijven willen overstappen naar een gedegen CTO-proces, zodat orders en ontwerpen kunnen worden samengesteld uit bestaande bouwstenen die uit voorraad geleverd worden. De praktijk blijkt helaas vaak weerbarstiger. Onderhoud van de inrichting moet gebeuren door dure consultants, producten blijken toch te complex voor de configurator en het gebruiksgemak laat flink te wensen over. Epicor CPQ biedt een antwoord op al deze problemen.

Epicor CPQ is de CPQ-toepassing bij uitstek om de CPQ-transitie naadloos te ondersteunen. Het product stelt u en uw klanten in staat om op een gebruiksvriendelijke en visuele manier ontwerpen te configureren, geautomatiseerd offertes te genereren en direct de productieafdelingen te voorzien van de juiste informatie. Dit alles met een directe integratie naar uw engineeringsafdeling.

  • Eenvoudig in te richten
  • Makkelijk in gebruik
  • Integraal verkoopproces

Hoe zorgt u ervoor dat de investering in een CPQ-transitie ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt? Dankzij de CPQ-software van KBMax verzekert u zichzelf van een gebruiksvriendelijk platform. Dit platform zorgt voor een volledige integratie van uw verkoopproces, van productontwerp tot en met de levering.

Eenvoudig te onderhouden
Epicor CPQ biedt een gebruiksvriendelijke interface waardoor uw eigen specialisten zelf de modellen kunnen onderhouden.

Visueel en interactief
Uw klanten kunnen volledig zelfstandig complexe producten configureren dankzij een sterke visuele ondersteuning en dynamische interactie tijdens het ontwerpen.

Eenvoudig configureren
Complexe samenstellingen worden opgesplitst in behapbare configuraties die door verschillende experts uitgewerkt kunnen worden.

Gestandaardiseerde offertes
Accountmanagers worden in staat gesteld om zelfstandig een offerte uit te brengen die in één keer goed is en overeenkomt met de ontwerpuitgangspunten.

Integratie verkoopproces
Naast een integratie met uw engineering software (bijv. Autodesk Inventor en Autodesk Revit) biedt het platform de flexibiliteit om andere systemen te verbinden (bijv. CRM, ERP, PIM).

Systeemeisen

Epicor CPQ is een SaaS-platform (Software as a Service). Dat houdt in dat dit cloud-gebasseerde product in de cloud werkt. Daarom zijn er geen systeemeisen van toepassing. U heeft enkel een internetbrower nodig want deze software is altijd up-to-date met toepassing van de laatste technologie. 

Epicor CPQ - Visuele Productconfigurator

De productconfigurator van Epicor CPQ is software die complexe business rules, 3D-visualisaties, real-time offertes en CAD-automatisering combineert in één programma, voor elke bedrijfstak.

Vraag offerte aan

Persoonlijke uitleg over Epicor CPQ - Visuele Productconfigurator?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld