Naar hoofdinhoud
cadac group logo

CPQ Consultancy

Maakt u de stap van engineering-to-order (ETO) naar configure-to-order (CTO)? Goed! Echter is het niet eenvoudig. De eerste stappen zet u met CPQ-software, maar deze moet u uiteraard juist inzetten. Een CPQ-consultants heeft de juiste kennis in huis om deze stap te maken.

Met behulp van onze professionele CPQ-begeleiding kunt u in no-time uw klanten zelf producten laten samenstellen, snel offertes afleveren, de levertijd verkorten en dit zonder dat uw prijzen drastisch de lucht in schieten.

Cadac onderscheidt zich onder meer door haar krachtige consultancy. Onze consultants voeren dagelijks omvangrijke CPQ-implementaties uit, met succes! Ongeacht de complexiteit van uw product, onze consultants helpen u graag verder.

  • Levertijd verkorten
  • Reduceer offerte tijd
  • Foutloos offerte proces

Door CPQ in uw bedrijf optimaal toe te passen brengt u de benodigde tijd om een foutloze offerte te maken terug van weken naar minuten. Pak uw knel- en verbeterpunten binnen uw bedrijfsproces aan. Krijg meer controle over de marges op uw offerte en ontdek waar u tijd kunt winnen.

Het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen in de maakindustrie speelt hierbij een belangrijke rol. Dankzij CPQ-toepassingen verbetert u de manier waarop u configuraties, offertes en orders maakt. Uniek bij Cadac, is dat wij u kunnen helpen met design automation integraal onderdeel te laten uitmaken van uw CPQ-oplossing. U automatiseert repeterende werkzaamheden van uw engineers. Bovendien behoren het maken van tijdrovende tekeningen en de productie BOM opstellen tot het verleden.

Cadac kan u helpen met CPQ toe te passen in uw organisatie. Wij werken dagelijks met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van uw vakgenoten. Benieuwd wat een CPQ-consultant van Cadac voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CPQ Consultancy

Ontdek de voordelen van een succesvolle CPQ-implementatie.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over CPQ Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld