Teck

Contentmanagement en projectsamenwerking op basis van SharePoint

Over Teck

Mijnbouw en mineraalontwikkeling
Teck is Canada’s grootste mijnbouwbedrijf voor gediversificeerde delfstoffen, en richt zich op verantwoorde mijnbouw en mineraalontwikkeling. Het bedrijf voert belangrijke business units voor koper, steenkool voor staalproductie, zink en energie. Daarnaast produceert Teck speciale metalen zoals germanium en indium.

Gediversificeerde mijnbouw
Het hoofdkantoor is gevestigd in Vancouver, Canada en wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 14.000 werknemers. Teck is eigenaar van, of heeft belang in, een metallurgisch complex en dertien mijnen in Canada, de VS, Chili en Peru. Het houdt zich bezig met actieve exploratie naar koper, zink en goud op de Amerikaanse continenten, in Azië en het Pacifisch gebied, Europa en Afrika.

Lees meer

Met Cadac Organice hebben wij ons huidige document control proces voor grote investeringsprojecten drastisch verbeterd.

Voordelen

Cadac Organice Suite biedt Teck diverse voordelen:

USP Betere communicatie

Betere communicatie

Verbeterd communicatieproces met onderaannemer.

USP Controle

Controle

Tracking en controle van documentatie onderaannemer.

USP eMark-up

eMark-up

Electronisch mark-up proces.

USP kortere doorlooptijd

kortere doorlooptijd

Sterk verkorte doorlooptijd van het communicatieproces.

USP Beter control proces

Beter control proces

verbetering control proces voor grote investeringsprojecten

USP Integratie

Integratie

Naadloze integratie met de IT infrastructuur van de betrokken partijen.

teck-mining-1.jpg

Behoefte aan een informatiemanagementoplossing

Bij Tecks Project Development Group was behoefte aan een informatiemanagementoplossing voor de totale levenscyclus van een project. Het systeem moest een veilig en efficiënt proces bieden waarmee dienstverleners op een efficiënte en snelle manier documentatie kunnen aanleveren bij het team van de eigenaar en vice versa, voor review, annotatie en goedkeuring.

Teck en zijn dienstverleners hadden een efficiënte en traceerbare methode nodig voor het overdragen van relevante en cruciale documenten om op tijd beslissingen te kunnen nemen en goedkeuring te verlenen. Doel is de kans op vertraging binnen een project te minimaliseren, zodat wordt voorkomen dat kosten en planning in het gedrang komen.

Op basis van Microsoft SharePoint

Cadac Group ontwikkelde Cadac Organice waarmee de kracht van Microsoft SharePoint toegankelijk wordt voor medewerkers in engineering, olie- en gasindustrie en mijnbouw. Cadac Group begreep dat een oplossing die is bedoeld om communicatie en samenwerking tussen projectpartners mogelijk te maken, intelligent en gebruiksvriendelijk moet zijn.

Bovendien moet de software naadloos integreren met de IT infrastructuur van de betrokken partijen. Om strategische redenen koos Cadac Group ervoor een oplossing te ontwikkelen op basis van Microsoft SharePoint, een krachtig platform voor enterprise contentmanagement en projectsamenwerking. Dankzij de toegepaste internet- en portaaltechnologie is de oplossing eenvoudig in te zetten en te gebruiken, ongeacht de interne IT infrastructuur.

Meer over Cadac Organice Suite
teck-mining-3.jpg
teck-mining-2.jpg

Succesvolle implementatie

Voor de informatiemanagementoplossing werden allereerst de eisen voor specificaties en processen in kaart gebracht. Gedurende de implementatiefasen werkten de Project Development Group en Cadac Group nauw samen en werd elk deel van het traject nauwkeurig gedocumenteerd. Na interne tests en training werd de productieomgeving gelanceerd.

Na een succesvolle eerste implementatie bij een van de grootste projecten van Teck, heeft Teck besloten om de oplossing wereldwijd in te zetten bij alle grote projecten.

Gerelateerde cases

Meer cases

Wilt u weten wat de Cadac Organice Suite voor uw organisatie kan betekenen?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?