Koniambo Nickel SAS

Aanzienlijk kortere doorloop- en procestijden voor operationele documenten

Over Koniambo Nickel SAS

Industrieel complex van wereldklasse
Koniambo Nickel exploiteert in Nieuw-Caledonië een mijn en runt een metallurgische nikkelsmelterij, een krachtcentrale en andere ondersteunende infrastructuur. Nieuw-Caledonië ligt in de Stille Oceaan, circa 1.500 km ten oosten van Australië.

Een joint venture
De ontwikkeling van het omvangrijke Koniambo ertslichaam ter waarde van 7 miljard US dollar wordt beheerd door Koniambo Nickel, een joint venture tussen Société Minière du Sud Pacifique (SMSP), de ontwikkelingstak van het bestuur van Province Nord van Nieuw-Caledonië (51%) en Glencore (49%). De eerste nikkelproductie in de fabriek in Nieuw-Caledonië vond begin 2013 plaats.

Lees meer

Cadac Organice helpt ons onze engineeringdocumenten te beheren, zodat we een uiterst geavanceerde industriële installatie kunnen runnen.

Jenifer Souter

Manager Documentation - Koniambo Nickel SAS
Silhouet

Voordelen van de Cadac Organice Suite voor Koniambo Nickel SAS

USP kortere doorlooptijd

kortere doorlooptijd

Aanzienlijk kortere doorloop- en procestijden voor operationele documenten

USP Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring van SharePoint.

USP Geïntegreerde oplossing

Geïntegreerde oplossing

Elektronische weergave, redline en mark-up mogelijkheden zonder de oorspronkelijke applicatie.

Koniambo Nickel SAS - All begin with a dream

Behoefte aan een informatiemanagementoplossing

Koniambo Nickel had behoefte aan een informatiemanagementoplossing voor de operationele fase van het complex. Het systeem moest een veilig en efficiënt proces bieden waarin documentatie kon worden aangeleverd voor review, opmerkingen en goedkeuring.

Het bedrijf had een efficiënte en auditeerbare methode nodig voor het transmitten van projectdocumenten om tijdig beslissingen te kunnen nemen en goedkeuring te verlenen en om de kans op vertraging binnen een project te minimaliseren.

Keuze voor op SharePoint gebaseerde oplossing

Om de operationele documenten voor het complex te beheren implementeerde Koniambo Nickel SAS Microsoft SharePoint. Voor het beheren en delen van de engineeringdocumenten had Koniambo Nickel naast SharePoint een aanvullende oplossing nodig. Het bedrijf koos voor Cadac Organice van Cadac Group omdat deze oplossing aan hun behoeften voldeed.

In samenwerking met Ukuvuma Solutions implementeerde Cadac Group de Cadac Organice oplossing als het engineering document management en control systeem. Cadac Group ontwikkelde Cadac Organice om Microsoft SharePoint functionaliteiten toegankelijk te maken voor engineering in de mijnbouw. Daarbij zag Cadac Group dat een oplossing die is ontworpen ter ondersteuning van communicatie en samenwerking intelligent en gebruiksvriendelijk moet zijn.

Meer over Cadac Organice Suite
koniambo-2.jpg
koniambo-3.jpg

Verschillende Cadac Organice producten in gebruik

De Cadac Organice oplossing bij Koniambo Nickel bestaat uit verschillende producten. Cadac Organice Explorer wordt gebruikt voor het beheren van de engineeringdocumenten in SharePoint die operations ondersteunen. Daarnaast gebruikt Koniambo Nickel Cadac Organice Transmit om documenten tussen de projectleden die transmittals gebruiken te distribueren en om bij te houden wat er wanneer en waarom naar wie is gestuurd.

Cadac Organice Workbox wordt gebruikt als workflowsysteem om alle review- en goedkeuringsprocessen te ondersteunen die zijn geïmplementeerd om aan de behoeften van Koniambo Nickel te voldoen. Verder gebruikt Koniambo Nickel de Brava voor SharePoint viewing technologie voor het bekijken, annoteren en redigeren van SharePoint documenten in Cadac Organice en via de browser.

Meer licenties

Na een succesvolle initiële implementatie van de Cadac Organice oplossing door Cadac Group en Ukuvuma Solutions, besloot Koniambo Nickel het aantal licenties uit te breiden. Cadac Group is er trots op om Koniambo Nickel aan de indrukwekkende lijst gebruikers in de mijnbouw- en metaalindustrie te mogen voegen.

Gerelateerde cases

Meer cases

Wilt u weten wat Cadac Organice Suite voor uw organisatie kan betekenen?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?