Naar hoofdinhoud
cadac-themodus-400

Cadac

TheModus Model Extender

Vanaf €168,75 p/m

Gegevens in het ene programma beschikbaar hebben en ze tevens in een ander programma goed kunnen gebruiken, herkent u dat? Veel software programmatuur spreekt niet dezelfde taal, ook in de BIM-omgeving komen we dat vaak tegen. Informatie en data in BIM modellen willen we graag inzetten in ERP of FM toepassingen.

Andersom willen we beschikbaarheid of onderhoudsplanning graag zichtbaar maken in een BIM-model. Met onze Model Extender gaan we deze data-silo`s te lijf, besparen we tijd en koppelen we diverse platformen flexibel aan elkaar!

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om TheModus Model Extender toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving TheModus Model Extender

Gegevens in het ene programma beschikbaar hebben en ze tevens in een ander programma goed kunnen gebruiken, herkent u dat? Veel software programmatuur spreekt niet dezelfde taal, ook in de BIM-omgeving komen we dat vaak tegen. Informatie en data in BIM modellen willen we graag inzetten in ERP of FM toepassingen. Andersom willen we beschikbaarheid of onderhoudsplanning graag zichtbaar maken in een BIM-model. Met onze Model Extender gaan we deze data-silo`s te lijf, besparen we tijd en koppelen we diverse platformen flexibel aan elkaar! 

De door Cadac ontwikkelde TheModus Model Extender stelt u in staat een BIM-model dusdanig te structureren dat via flexibel in te stellen import-export tabellen kan worden gecommuniceerd met andere software werelden. Door te koppelen met bijvoorbeeld ERP is zo de calculatietijd met 30% te reduceren. We rekenen dan de kans op fouten en het handmatige “uitfietsen” van de modellen nog niet eens mee! Voor gebouw beheerders is het interessant snel inzage te hebben met betrekking tot ruimte informatie en bijvoorbeeld onderhoudsgegevens uit te wisselen met het “as-built” model. De Model Extender is flexibel in te richten en zo een BIM model in te zetten als een heuse data-bron! Denk daarbij ook eens aan het gestructureerd classificeren ten behoeve van planning of het toevoegen van WBS-informatie aan het model. 

Transformeer uw inconsistent model naar een betrouwbare informatiebron met TheModus Model Extender

themodus-2-1280.jpg

Building Information Modeling heeft de traditionele werkwijze van de bouwsector totaal omgegooid. Dankzij deze digitalisering werkt de bouw al een stuk efficiënter, sneller en met minder faalkosten. Met de Model Extender hebben we wederom een Digital Enabler te pakken: door handmatige, foutgevoelige handelingen te reduceren besparen we tijd en voorkomen we fouten. We hebben de mogelijkheid om BIM-modellen dusdanig te structureren dat het een geldige databron wordt, zelfs vreemde modellen die “van buiten” de organisatie komen. Met de Model Extender maakt u zelfs van de meest inconsistente BIM-modellen waardevolle en betrouwbare informatiebronnen, die daardoor perfect bruikbaar zijn voor uw ketenpartners. Dit is een enorme meerwaarde voor opdrachtgevers en bouwpartners. Doordat u uw data gestructureerd bijhoudt maakt u gefundeerde beslissingen. 

Werkt u ook vaak met bepaalde standaarden, zoals NLSfb, DRS of RVB? TheModus Model Extender loopt met één druk op de knop uw volledige model na en waar mogelijk wordt de juiste informatie conform de gewenste standaard automatisch ingevuld. 

Uw TheModus Model Extender met gratis Cadac Support

Bij Cadac Group stelt u zelf uw abonnement samen. Bij TheModus Model Extender ontvangt u gratis Cadac Support. Dit houdt in dat u professioneel advies van onze experts mag verwachten. Bovendien staan zij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u graag installatiehulp? Cadac ontwikkelde een tool die uw installatie vrijwel automatiseert.

Heeft u nog vragen rond TheModus Model Extender of de licentiemogelijkheden? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Neem contact op

Totaal €6.075,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld