Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

2018-ico-cadac-organice

Cadac Organice Viewport

Met Cadac Organice Viewport beschikt u over een samenwerkingsplatform dat engineeringinformatie over verschillende disciplines met elkaar verbindt. Zoeken naar de juiste informatie kost grote bedrijven veel tijd en geld. Dit is ook het geval bij grote EPC bedrijven en operators, waar de informatie afkomstig is van verschillende disciplines en bijgehouden wordt in verschillende gegevensbronnen.

Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste informatie op het juiste moment. Iedereen moet er te allen tijde zeker van zijn dat ze werken met de laatste goedgekeurde (as-built) versie van tekeningen, documenten en gegevens. Cadac Organice Viewport helpt u om deze uitdaging te overwinnen.

  • Geautomatiseerde cross-referencing
  • Alle informatie in één venster

Krachtig publicatie- en notificatieplatform

Cadac Organice Viewport is een publicatie- en notificatieplatform dat een aanvulling vormt op uw huidige engineering- en projectmanagementfilosofie. De kunstmatige intelligentie van de Viewport-engine (van Radial SG) zorgt ervoor dat tagnummers, tekeningnummers en links automatisch worden gedetecteerd, dat informatie automatisch wordt gepubliceerd, en op een gebruiksvriendelijke manier wordt gepresenteerd. Gebruikers ontvangen een notificatie als zich wijzigingen voordoen tussen verschillende versies van gepubliceerde informatie.

Cadac Organice Viewport biedt op basis van flexibele patronen innovatieve, automatische cross-referencing van document-to-document referenties en tag-to-document referenties. Het platform herkent tagnummers, regelnummers, documentnummers en tekeningnummers, waarbij verschillende spellingsvarianten geen enkel probleem vormen. Op basis van deze key identifiers herkent Cadac Organice Viewport documenten en data waarnaar wordt verwezen en wordt relevante informatie direct weergegeven.

cadac-organice-taghub.png

Voordelen Cadac Organice Viewport

  • Gebruiksvriendelijk. Snel en eenvoudig toegang tot engineeringinformatie in één toegankelijk platform over verschillende disciplines.
  • Voor iedereen toegankelijk. Maak engineeringinformatie toegankelijk voor iedereen, ongeacht het bronsysteem of het bronbestandsformaat.
  • Automatische notificaties. Verbeter en versnel uw change management proces dankzij notificaties die automatisch worden gegenereerd als er engineeringinformatie wordt gewijzigd.
  • Eenvoudig samenwerken. Ondersteunt de voortdurende verbetering van uw project of installatie door het samenwerken aan engineeringdocumenten en -data te vereenvoudigen.
  • Kostenvriendelijke implementatie. Eenvoudig, snel en niet-ingrijpend implementatieproces zodat uw engineering samenwerkingsprocessen geleidelijk kunnen worden verbeterd tegen minimale kosten.
  • Eenvoudige navigatie. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke grafische navigatie door engineeringinformatie, waar automatisch verbinding mee wordt gemaakt.

Gecombineerde informatie uit meerdere gegevensbronnen

Het is gebruikelijk dat verschillende typen documenten en data worden opgeslagen in hun eigen fit-for-purpose systemen: document management systemen, maintenance management systemen, databases voor tekeningen, file folders, etc.

Cadac Organice Viewport haakt aan al deze systemen aan en biedt engineers en operators een uniforme weergave. Van corporate procedures naar tekeningen en vervolgens naar onderhoudsinformatie gaan is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Integratie met Autodesk Vault

Het extensie product - Cadac Organice Vault - voor Autodesk Vault Workgroup en Autodesk Vault Professional biedt gebruikers de mogelijkheid om CAD-documenten, die worden beheerd in de Vault omgeving, automatisch te publiceren naar Viewport inclusief metadata wanneer het document wordt vrijgegeven.

Vault gebruikers hebben daarbij tevens de beschikking over Viewport binnen de Vault applicatie, waardoor zij van een geselecteerd document direct kunnen zien welke versie van het document beschikbaar is in de Viewport applicatie.

Alle informatie in één venster

Cadac Organice Viewport omvat talloze weergaveoplossingen. Dat houdt in dat u in één programma Office-documenten, CAD-tekeningen, scans, afbeeldingen, onderdeelgegevens, alarm- en tripinstellingen, panoramafoto's, etc. kunt weergeven.

In totaal ondersteunt Cadac Organice Viewport ruim 140 verschillende bestandsformaten out-of-the-box. U hoeft al deze bestanden dus niet meer in verschillende vensters te openen. In plaats daarvan kunt u alles in één venster weergeven zonder dat u plug-ins of aparte weergaveapplicaties hoeft te installeren. Gebruikers kunnen direct vanuit deze ene interface doorklikken naar onderdeelgegevens of documenten waarnaar wordt verwezen en hoeven dus geen grote documenten meer door te spitten om de informatie te vinden die ze zoeken.

Geïntegreerde notificatiemanager

Dankzij een geïntegreerde notificatieservice kunnen gebruikers notificaties ontvangen als er wijzigingen worden gedetecteerd in Cadac Organice Viewport. Als er iets wordt gewijzigd in documenten wat gevolgen heeft voor andere documenten, ontvangen gebruikers automatisch een notificatie zodat zij meteen actie kunnen ondernemen.

Combineer Cadac Organice Viewport met Cadac Organice DCS

Met Cadac Organice DCS introduceren we het concept van het beheren en delen van documenten. Volledig digitaal en gebaseerd op Microsoft SharePoint. Beheer uw documentstromen efficiënter, gestructureerder en overzichtelijker. Uw bedrijfsprocessen worden transparanter.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Media

Video Cadac Organice Vault Viewport Integration

Youtube thumbnail

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over de Cadac Organice Viewport?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 322 33

Kies een locatie

Europa

Wereld