Naar hoofdinhoud
ico-cadac-organice

Cadac

Organice Vault TradeCloud Connect 2021

Vanaf €225,- p/m

Combineer technische tekeningen automatisch met inkooporders dankzij Cadac Organice Vault TradeCloud Connect. Met de ketenintegratie optimaliseert u binnen de supply chain de informatiestroom. Als iedereen gelijke informatie gebruikt, wordt er veel beter en effectiever samengewerkt.

Met het web-based TradeCloud platform automatiseert u makkelijk uw operationele inkoop, waardoor u een hogere operationele snelheid, minder order handling en meer inzicht in processen met leveranciers heeft. Bespaar zelfs nog meer tijd en voorkom kostbare fouten dankzij de door ons ontwikkelde integratie tussen TradeCloud en Autodesk Vault. Cadac Organice Vault TradeCloud Connect verbindt deze systemen en combineert de technische tekeningen en documentatie automatisch met de inkooporders. Alle Cadac-producten worden standaard geleverd met GRATIS Cadac Advanced Support.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m
p/m

Log in om Organice Vault TradeCloud Connect 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€0,- per seat, p/m
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Organice Vault TradeCloud Connect 2021

Koop Cadac Organice Tradecloud Connect 2021 tegen een voordelige prijs

Wilt u Cadac Organice Tradecloud Connect 2021 kopen? Bestel uw licentie voordelig bij Cadac. Geniet van gratis Cadac Advanced Support, een online helpdesk waarop u al uw softwarevragen kunt stellen en de beste Cadac Organice experts. Zo bent u zeker van maximale resultaten!

cto-boeing-assembly-inventor-eto-1280.jpg

Dankzij ketenintegratie 50% tijdbesparing voor inkopers

Met ketenintegratie optimaliseert u de informatiestroom in de supply chain. Als iedereen dezelfde informatie gebruikt wordt er veel effectiever samengewerkt. Hierdoor voorkomt u dat inkopers 50% van hun tijd kwijt zijn met het invoeren van orders, communicatie met toeleveranciers en het zoeken van de juiste tekeningen.

Verbind Autodesk Vault met online Supply Chain Management platform

Met het online TradeCloud supply chain platform automatiseert u eenvoudig uw operationele inkoop met als resultaat een hogere operationele snelheid, minder order handling en meer inzicht in processen met leveranciers. Bespaar nog meer tijd en voorkom kostbare fouten dankzij de door ons ontwikkelde integratie tussen TradeCloud en Autodesk Vault. Verbind deze systemen en combineer de technische documentatie/tekeningen automatisch met uw inkooporders.

Inkopen 2.0: sneller, beter en efficiënter

TradeCloud is een uniek, online platform waarmee u inkoop- en verkoopprocessen tussen leveranciers en afnemers integreert. Het resultaat? Een snellere time-to-market, 25% minder kosten op orderadministratie en u werkt effectiever samen met uw toeleveranciers. Inkopen wordt voorspelbaar en alleen uitzonderingen hebben nog uw aandacht nodig.

Met de door ons ontwikkelde integratie sluit u ook met engineering naadloos aan op TradeCloud. Hierdoor combineert u moeiteloos de juiste inkooptekeningen en engineering data met inkooporders. Zo weet u zeker dat u up-to-date versie gebruikt om bestelling te plaatsen bij uw toeleveranciers.

Combineer inkooptekeningen met inkooporders

Uit onderzoek blijkt dat inkopers zo’n 50% van hun tijd kwijt zijn met het invoeren van inkoopoffertes, de communicatie met toeleveranciers en het zoeken van de juiste engineering informatie.

Met TradeCloud bespaart u enorm op de eerste twee taken, met de door ons ontwikkelde koppeling integreert u nu ook engineering data in het inkoopproces. En dat is essentieel, ontwerpdata speelt immers vaak een centrale rol in het inkoopproces. Zo worden zowel de inkopers als de engineers minder belast met het verzamelen van de technische documentatie en weet u 100% zeker dat de informatie actueel is. Het resultaat? Zowel inkoop als engineering kunnen zich meer focussen op de uitzonderingen.

tradecloud-1280.png

Direct inzicht in Return on Investment

Wij helpen u graag met het opstellen van uw Business Case. Samen brengen we in no-time de Return on Investment helder in beeld. Laat u verassen hoe ook u veel tijd en geld u kunt besparen bij het zoeken, verzamelen en versturen van de juiste tekening versies. Dit ziet u direct terug in minder faalkosten door productie op basis van verkeerde tekeningen.

Neem contact met ons op

Totaal €8.100,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld